Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Fold?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Jo keszulek. De amugy a 3nap az ilyen felhasznaloi szokasfuggo..
Nekem Lenovo P70 van, 4000 aksi, megis 2nap. Folyamatos szinkron, net, frászbouk...
Ejszakara on/off + Taskerrel profilozva..
Van aki ugyanezzel a teloval 6-7napokat nyom.. Parom 12-14napig birna, net nelkul... / Neki Lenovo A390 van, MT6577, 1500-as aksi, mobilnet nuku, este wifi, igy megy 5-7napig.../
Szoval nincs altalanos velekedes vagy szabaly, csak User
-
törölt tag
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Egyébként a Te szempontjaid alapján én más irányban nézelődnék, mert ezzel a három napot bíró akkuval most nagyon leszűkíted a kört. Én inkább a kivehető akkura mennék rá. Egy (két) tartalék akku nem összeg. Aki úgy indul el, hogy három napig nincs lehetősége tölteni, az biztosan nem egy szál törölközővel a vállán lép ki a lakásból. Sztem plusz két akku a zsebben már nem számít. Ha lemerült, akkor csere és egy perc múlva újra él a teló. Lehet powerbank is, csak azzal nyűgös mozgatni, használni a telót töltés közben.
-
KTU
addikt
válasz
∂яσнυη
üzenetére
A THL 5000 árán (min. +áfa jön hozzá) inkább itthonról vennék Lenovo P70-et, topik.
Hibát azért találtam, Bluetooth nem működik normálisan, lehet később javítják, és van akinek jó,
de nálam ez fő szempont, sokat használom. És a kamera lehet még a gyenge pontja.
Ha ezeket a kompromisszumokat el tudod fogadni, jó választás lehet.A THL 5000-nek voltak problémái, nem tudom mennyire javították, majd írják

ill. a P70 újabb, jóval erősebb soc, LTE és pörgős segítőkész topik, de ezt már linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Temu
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi