- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
∂яσнυη #102938 üzenetére
Jo keszulek. De amugy a 3nap az ilyen felhasznaloi szokasfuggo..
Nekem Lenovo P70 van, 4000 aksi, megis 2nap. Folyamatos szinkron, net, frászbouk...
Ejszakara on/off + Taskerrel profilozva..
Van aki ugyanezzel a teloval 6-7napokat nyom.. Parom 12-14napig birna, net nelkul... / Neki Lenovo A390 van, MT6577, 1500-as aksi, mobilnet nuku, este wifi, igy megy 5-7napig.../
Szoval nincs altalanos velekedes vagy szabaly, csak User
-
törölt tag
válasz
∂яσнυη #102938 üzenetére
Egyébként a Te szempontjaid alapján én más irányban nézelődnék, mert ezzel a három napot bíró akkuval most nagyon leszűkíted a kört. Én inkább a kivehető akkura mennék rá. Egy (két) tartalék akku nem összeg. Aki úgy indul el, hogy három napig nincs lehetősége tölteni, az biztosan nem egy szál törölközővel a vállán lép ki a lakásból. Sztem plusz két akku a zsebben már nem számít. Ha lemerült, akkor csere és egy perc múlva újra él a teló. Lehet powerbank is, csak azzal nyűgös mozgatni, használni a telót töltés közben.
-
KTU
addikt
válasz
∂яσнυη #102921 üzenetére
A THL 5000 árán (min. +áfa jön hozzá) inkább itthonról vennék Lenovo P70-et, topik.
Hibát azért találtam, Bluetooth nem működik normálisan, lehet később javítják, és van akinek jó,
de nálam ez fő szempont, sokat használom. És a kamera lehet még a gyenge pontja.
Ha ezeket a kompromisszumokat el tudod fogadni, jó választás lehet.A THL 5000-nek voltak problémái, nem tudom mennyire javították, majd írják
ill. a P70 újabb, jóval erősebb soc, LTE és pörgős segítőkész topik, de ezt már linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest