- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
szanysa #139424 üzenetére
Szia! Az igaz, hogy nincs kugli rajtuk de nem áll meg az élet nélküle.
Mindegyiken van Huawei App Galery amin már rengeteg apk elérhető magyarul is! A régebbi modellekre is települ frissítéssel. De van azon kívül más alkalmazás letöltő oldal. Én inkább a kugli erőszakos/energiazabáló alkalmazásaitól szabadulok!
Egyre rosszabb lesz a helyzet csak ugye senki nem figyeli mert mindenki azt hiszi a "GOOGLE AZ ISTEN" hát nem! Pont olyan adattolvaj mint a többi amerikai szoftvergyártó mint az MS, Aple, stb....
Először jön a nyalóka az "ingyen szoftver" aztán amikor megszoktad akkor jön a szopató. -
-
Ájvé
veterán
válasz
szanysa #139407 üzenetére
Hát igazából szerintem felesleges ki-be kapcsolgatni, de persze ez egyéni kérdés, ha kikapcsolod a netet nincs szinkronizáció, alig merül pár százalékot egész este, nekem mondjuk lényeges hogy elérhető lehessek este is (nem mintha hívna bárki is, de ha meg fontos akkor jó ha elérhető vagyok). Szóval így nem zavar senki, sőt ha lehet állítani "ne ravarjanak" módot ami megadott időben aktív és nem kapsz értesítéseket és csak azokat a hívások fognak zavarni aminek engedélyezed (csak kiválasztott számok vagy csak ismert számok stb.). Szóval szerintem ezért felesleges kikapcsolni, de ügye kinek hogy tetszik csak leírtam a véleményem.
Beszélgetések rögzítése egy külön téma, én nem nagyon jártam még utána, de így tudom a másik félt nem igazán lehet rögzíteni (programok nagy része ilyenek) személyiségi jogok miatt, de majd biztos ír valaki aki jártasabb ebben. -
nyisziati
veterán
válasz
szanysa #139396 üzenetére
Redmi 8-nak van különálló SD slot-ja.
Az ára viszont 40-50 ezer környéki.A Redmi 8A-nak is, de az gyengébb teló. 2GB rammal én már nem vennék új telefont. Ráadásul annyival nem is olcsóbb, kb. 35 ezer Ft-tól indul.
szerk.: csináltam egy szűrést 110 euróig, kb. ezekből mazsolázgathatsz.
-
válasz
szanysa #139396 üzenetére
Szia!
Az ON/OFF funkció már tudtommal 4.4.4 óta nincs a rendszerben, nagyon kevés kivtellel. Azonban számtalan app van rá a Play Áruházban.
Dual SIM + SD kombo manapság 100 USD-ig... Esetleg valamelyik Cubot lesz a te választottad. Vagy Honor 7S, de ez utóbbit nem ajánlom (Nagyon sok negatív, saját tapasztalat). -
Zeki
nagyúr
-
devGyuri
csendes tag
válasz
szanysa #137102 üzenetére
Lassan 4 hónapja használok egy ilyen mobilt (UMIDIGI S2 Lite), nekem bevált. Az előd Thl 2015a naponta ment a töltőre, ez 2-3 napot simán kibír, és a Blitzwolf töltő USB C-n két óra alatt teljesen feltölti. Az S2 Pro változattal szemeztem a FullHD+ kijelző miatt, de nem volt kedvem a dupla árat bevállalni érte
-
maczera
aktív tag
válasz
szanysa #137095 üzenetére
Esetleg egy Xiaomi Mi A2 Lite 3/32? Abban 2 SIM+SD fiók van.
Az aktuális beszerzési lehetőségeket és kupon akciókat a kinatech.hu oldalon lehet nyomonkövetni. -
citkar
addikt
válasz
szanysa #137079 üzenetére
Az UMIDIGI valószínűleg ingadozó minőséget gyárt és kevés tapasztalat lesz velük a topikban. Biztos használható, de szerintem jobbat is találsz.
150 USD-t írtál, hát vannak ott már jó készülékek, de azért a kamerát árának megfelelően kell elképzelni.
Hasra ütve pl kb 45 ezer ez a Meizu, ez nekem jobbnak tűnik, azaz megbízhatóbbnak, igaz 150 USD-nál kicsit többe kerül, de én rászánnám azt a kis többletet.Kicsit olcsóbban Redmi 5 is jó lenne, azt pl itt kapsz, szűk 160 USD, de van ÁFA mentes szállítás és régen volt kupon is, így közel marad a 150 USD-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest