Hivatalosan is debütált a Meizu m2

A Meizu hivatalosan is bemutatta az m2 note kistestvérét, az m2-t. A készülék meglehetősen kedvező árcímkével startolt el, amihez kellemes, középkategóriás felszereltség társul. Az előlapra egy 5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel került, méghozzá AGC Dragontrail üvegvédelemmel ellátva. A mobil szíve egy MediaTek MT6735 chipset, amiben többek között egy 1,3 GHz-es, négy Cortex-A53 maggal rendelkező processzor és egy Mali-T720 grafikus gyorsító található, az alkalmazások futtatását a 2 GB-nyi rendszermemória segíti.

Bemutatkozott a Meizu m2

A belső adattároló mérete 16 GB, a microSD foglalatnak köszönhetően ezt maximum 128 GB-tal tudjuk bővíteni. A hátlapon egy 13 megapixeles, f/2.2 rekeszértékű, Samsung szenzorral ellátott fényképezővel lehet fotózni, az előlapi kamera pedig f/2.0 blendéjű és 5 megapixel felbontású. A burkolat alá egy 2500 mAh-s akkumulátort szereltek, ami 12 óra WiFi-s internetezést és 23 óra 2G hálózaton lebonyolított beszélgetésre elegendő. A telefon egyébként támogatja a 4G/LTE-t, két SIM-et kezel (a microSD foglalatba lehet rakni a második kártyát), és Flyme 4.5 felülettel megfűszerezett Android 5.1-et futtat. A Meizu m2 ára kínában 699 jüan, ami magyar valutára átszámolva 31 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Előzmények

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés