-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz sasa311 #13601 üzenetére
Miután a felmerült probléma, nem Téged és nem is engem érint, hanem Simon02 forumtársunkat, a döntés is az Ő kezében van, mármint visszaküldi, avagy megtartja, csupán próbáltam rávilágítani arra, mivel jár (járhat) az ha visszaküldi a készüléket. Maga írta, a kijelzőn a "piszok" (5x2 pixel kb 0,4 x 0,2 mm) "Szerencsére a szélén van, de azért elég zavaró! " Természetes a reakciója, de azért együtt lehet vele élni, a másik lehetőség a vissza küldés, a harmadik pedig amit már ajánlott valaki, az ár egy részének vissza kérése, mint értékcsökkenés. Ami a kínaiakat illeti, részben osztom a véleményed, de ez esetben nem hibáztatom a mixeshopot, (évek óta van kapcsolatom velük és abszolút korrekt partner) mivel a keresleti oldal jelenleg lényegesen meg haladja a kínálati mennyiséget, így nincs ideje minden egyes a gyárból kapott új készüléket átvizsgálni, (nem is gondolnám hogy feladata lenne) mert akkor meg azt reklamálnád (én is) miért "ül rajta" napokig miért is nem küldi már?!
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest