Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
IldiH
üzenetére
Mennyire mások az ízlések, nekem ez pl. szinte tökéletes antitelefon.
6" - túl nagy, használhatatlan.
18:9 kép - torz, feleslegesen hosszú, vízszintesre fordítva nem elég magas a kép, kulcslyuk érzés görgetni.
2.5D lekerekitett képernyő - nem lehet egy normális fóliát, védőüveget rátenni, vagy kicsi, vagy eláll a szélén
vékonyított oldalsó káva - visítva menekülök, nekem nagyon nem tetszik, nem harmonikus ezeknek a kinézete, nekem nagyon nem adja ki. Ráadásul sokkal sérülékenyebb mint a normál kávás.
Face id - alma majmoló bohóckodás, csak ez kb. a fényképpel átverhető front kamerás kategória, ami már régóta szégyenkedik az androidban.
Duplázott dual kamera - szintén mint az előző, nem hiszem hogy jobb mint bármelyik utánzó kínai dual kamera, inkább tettek volna bele 1-1-normálisat.
Fényes hátlap - brrrr, szörnyű, csúszós, ujjlenyomat gyűjtő, nem vagyok én színesfém gyűjtő, se bodzatermelő...Nagy akku, ram, gyorstöltés, nfc, fingerprint nem rossz, de ilyenből azért van választék.
Ezek a mai divat hívószavak (káva nélküli, dual camera, vékony, péklapát) engem abszolút nem fognak meg, kínkeservesen kiizzadt mesterséges hype keltés, gyakorlati haszon nélkül, inkább visszalépésnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szemüveges topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest