- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Az a Jiayu S1 Quad Core 5 Inch Full HD nagyon tetszetős motyó.
Őszi, tavaszi, nyári, vagy téli kollekcióban fog szerepelni? Ja, és melyik évben...
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #32304 üzenetére
Akkor legyen új blade. 86$ volt legutóbb, mikor láttam valahol. És kb. ugyanannyi volt a kétkártyás verzió is.
-
vegyszer
addikt
válasz
csabili74 #32225 üzenetére
Nekem az volt ott a meglepő, hogy csak write only módban működik az oldal. 20-30 hsz-t negyed év alatt hoznak össze. És a szakmai segítség is igen sántít.
funika válasz | megnéz | könyvjelző 2013.05.12 01:11:43 © ( 2956 )
Sziasztok!
Nekem is egy H5 telefonom van. A kérdésem az, hogy
van-e lehetőségem arra, hogy hozzáférjek a telóban lévő
ikonokhoz és azokat felülírva lecseréljem?
Gondolom valahol lennie kéne mondjuk .ico, .png
formátumban ezeknek, csak nem tudom, hogyan jutok
hozzájuk....Alfika válasz | megnéz | könyvjelző 2013.05.13 09:02:35 © ( 2957 )
Sehogy.
Előzmény: funika (2956)Ha igazi androidos készülékről van szó, akkor azért nincsen lehetetlen...
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #32215 üzenetére
Mert azt a lovat kell ütni, amelyik húz. Olvasd el a román mobil díjakról szóló logoutos cikket, és sírj. 7€ 2GB net, vagy ezer ingyen perc mellé...
-
vegyszer
addikt
válasz
Pachenkoooo #31580 üzenetére
A vám a közhiedelemmel ellentétben alacsony. Maximum talán 8%, de függ a portéka vámárubesorolásától. A baj az Áfával van, ami ugye 27%. Úgy is meg lehet bukni a vámon, hogy vámot pont nem is kell fizetni. Furcsa nem? Más más a határ. Olvasd el az első hsz-t.
-
vegyszer
addikt
Igen, az egy esti elfoglaltsága a telónak.
Jó esetben közel 4 órát is elmehet...
(és ha jön hívás, gondolom meg is szakad egyből a teszt)Való igaz, gyakorolni kell a hangerő csökkentést, és a powert egyszerre megnyomni. Nekem van, hogy nem megy, de meg lehet csinálni. (nekem a tokban a hangerő nyomáspontja bizonytalan ehhez, sajna, de a tok ingyen volt.
)
-
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #31288 üzenetére
valahol elsiklottam a lényeg felett.
(én 1+1 akciónak véltem látni)
így más valóban a leányzó fekvése.Egyébként a MTK6589 + amoled HD mely készülékek sajátja? Én szinte mindet IPS-nek látom. Vagy ez kamu, hogy amoled?
-
vegyszer
addikt
válasz
wood77 #31286 üzenetére
Aki mer, az nyer(het)
buy 1 get 1 free gift I9500 galaxy s4 Unlocked SIM-card free Android4.2.1 5 inch 1280*720 screen Quad-core 1.5 GHz CPU 12MP SuperAMOLED
bár 57 vásárlói visszajelzés nem sok... -
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #31113 üzenetére
Megnézni se tudtam. Pedig volt róla szó, hogy az enyémmel összenezzük. Sebaj
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #31103 üzenetére
Van ki a fehérneműt ritkábban cseréli, mint egyesek a mobilokat. Ez is valami e-fütykösös dolog lehet.
-
vegyszer
addikt
válasz
banderasz77 #31087 üzenetére
Nekem egy hónapja a minideal már rootoltva adta, a mostaniak meg már TWRP recoveryvel jönnek.
Az én igényeimnek tökéletesen megfelel, sőt, túl is teljesíti...
A topicjában mást is kérdezz meg bátran, miért ezt választotta. -
vegyszer
addikt
A szoftvert készítők előbb utóbb be kell, hogy lássák, fejlődés van a piacon. Millió számában jönnek ki MTK6589 processzoros telók. Előbb utóbb meg kell oldani ezt is. Állítólag a hiba ott van, hogy nem szabályos úton érik el a GPS adatait a programozók.
Egyébként pont az említett fórumtárs követte el a fordítás oroszlánrészét is.
-
vegyszer
addikt
Szia!
Szerintem valami alakult sport tracker téren mostanában. Az utóbbi frissítés után addig jól követett a Sport Tracker míg a kijelzőt ébren hagytam. Kikapcsolva extra kondíciók jöttek ki belőlem. (120km/h kényelmesen sétálva) A két tracker együtt futtatva érdekes módon más útvonalat látott, de éber kijelzővel a sebesség még jó volt. Szerintem a probléma többrétű. Most az alacsony energia managmant kérdése van soron...
A Lenovo A800 van pár darab már itt. A Lenovo szoftverek fordításához készült új nyelvi adatbázis (igazából az A820 hoz) szerintem beválhat itt is
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #30413 üzenetére
Tippem van. Az alkalmazások valamely szinten kötődHETNEK a SIMhez. Jártam így megvásárolt JAVA programmal. Új sim után a régi appok nem mentek. Visszatéve az eredetit ugyanúgy hibára futott. Ha a kettes simben volt a kártya, és az új, ha az egyik, egyesben van...
-
vegyszer
addikt
válasz
Flexy90 #30410 üzenetére
De lehet.
Lenovo A820 esetében többen teszteltük. (csak MTK6589-re!!!)
Kétmagosra van más okosság. -
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kérdésem, hogy kétkártyás telóvel valóban működő hívás rögzítő alkalmatosságot tudnátok e ajánlani?
Ami agykártyáson bevált, itt ugyan fut rendesen, csak épp rögzíteni nem tud.Valami rémlik, hogy eleve beléjük van építve eme funkció, tán említette is valaki, de nekem csak kézzel lehet aktiválni, menük mélyén nem látom elrejtve sehol a dolgot...
THX!
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #28600 üzenetére
Mert akciózzák a Lenovo A820-as készüléket, azért ennyi.
Csak ajánlani tudom a készüléket.
Lehet, ő az egyetlen kínai gyártó, aki ezekben az időkben tetemesebb mennyiségben el tudja látni a piacot, és a boltok tudnak nagyban rendelni tőlük. Megyönnyítve ezzel sok potenciális vásárló dolgát -
vegyszer
addikt
válasz
Vjankovics82 #28293 üzenetére
Szervusztok!
Sok szó esett Goophone X1 készülékről. Azért 512 RAM 512 ROM az már négy mag alá kicsi kevés...
Szerintem ennyi pénzből nehéz csodát kihozni.De egy vagy bejön, vagy nem alternatívának tökéletes
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomcsirke #28041 üzenetére
Láttam én már muszilm embert ramadan alatt fényxes nappal részegen, és váltig álligatta, milyen hithű is ő...
-
vegyszer
addikt
válasz
osztraksajt #27761 üzenetére
sok ferdítési hibát sikerült integrálni?
-
vegyszer
addikt
válasz
osztraksajt #27742 üzenetére
Nekem a kedvenc extra funkcióm a gyári Lenovo A820 romban (amit soha sehol nem láttam), hogy számolja a bejövő hívások esetén, ha nem vetted fel, hogy az ellenfél meddig csörgetett!
Mert néha nem mindegy, hogy 2 másodperc, vagy 52 másodperc volt, míg nem vettem észre, hogy kerestek...
-
vegyszer
addikt
válasz
osztraksajt #27737 üzenetére
Ha megszületik, feltétlen jelezd... Nagyon várom.
Valahogy ok, hogy az alap Holo ilyen, de visszavágyom a régi felületre, de ez magyarabb...
Remélem neki menni fog a fordítás beforgatása... (és esetleg megosztja a titkot is)@HXY nem volt csak 16gb-s, és az sem scandisk 32GB, ahogy hirdetve volt.
(de én is csak utólag néztem át a listát) -
vegyszer
addikt
válasz
gipsztigris #27697 üzenetére
Én eme boltra eddig nemigen néztem el.
Bár bosszant, vigasztal a tudat, hogy úgysem tudtam volna vásárolni.
(egy hete elhagytam a kártyámat, ls így nehéz PayPAl számlát terhelni...de minimum időigényes)
-
vegyszer
addikt
válasz
cicavizio #27442 üzenetére
Ez nem hangzik jól...
Első pillanattól ilyen "gyengus" volt?
Vagy valamely rommal jelentkezett ez?
(bocsi, nem akartalak felhúzni)
kint 200$ körül van, ahhoz képest a 60 nagyforint igen komoly felár
Van valami mentésed, amivel a gyári állapothoz legközelebbi helyzetet vissza tudod rakni? -
vegyszer
addikt
válasz
sasa311 #27287 üzenetére
Miért, mi rossz érhet?
Mondjuk a Raiffeisen bank mobil alkalmazáshoz használt jelszó felhasználónév páros kiszivarog "valahogyan" és a visszaigazoló SMS meg még sem jelenik a saját telefonon. És teljesen idegen számlára megy minden fellelhető forrásod. És ez csak egyetlen lehetőség... -
vegyszer
addikt
válasz
raulicio #27284 üzenetére
Pont azért nem fogja egyetlen bolt sem bevállalni, hogy két hét múlva jön. Én meg sem kérdeztem, hogy van e Lenovo A820. Csak betettem a kosárba, rányomtam a kupon kódot, ami elvileg nem kellett volna, hogy éljen, de élt, és egy perc múlva ki is fizettem. Minden külső csesztetés nélkül 24 órán belül tr számot küldtek, ami újabb két nap múlva már meg is jelent a rendszerben. 15 nap alatt megjött, egyetlen felesleges email váltás nélkül. Ennek így kéne mennie. Nem? De a száz levelet írt is írok, akkor sem tudják a raktárból kihozni, ha nincs.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Mymemory oldalon érvényes (publikus) kupon kódok közül tudna valaki jobbat adni, mint a VC5? Hátha lenne közkézen 20 %–os. -
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
underx #25994 üzenetére
Én a minap akadtam fent egy veterán feladott hirdetésen. Lenovo A820 volt a termék. A fickó ott a 169$-os arra némi árréssel 56900ftért kínálta. És volt pofája leírása aljára kiirni, hogy amennyiben a vámosok kiemelik, a vám, és áfa a vevőt terhelik. (gondolom a fenti ár után)
FELESLEGES, ÉS DRÁGA pár kattintásért ennyit kockáztatni. Szerintem. (én meg 151$-ért csípem el egyet kéthete)
-
-
vegyszer
addikt
válasz
osztraksajt #25807 üzenetére
Igen, készítettem egy ötlelte, de az minden, csak nem könnyen használható. Mindent nulláról kellene ferdíteni, és az nem egyszerű. tán 14000 sor volt...
EZ volt az eredeti hozzászólásom.
-
vegyszer
addikt
Biztos lehet csak addig el kell adnod a két sz@ros Vertut, hogy ki tudd fizetni.
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
Peaceliker #25622 üzenetére
Pedig hidd el, ha kijön az Android 5.0, ezrével lesznek, akik vagy venni akarnak új készüléket, "meezmáötpontnulla", vagy pohárba fognak sírni, hogy a noném készülékükre "ménemincsenmáötpontnulla"...
Márpedig nyáron várhatóak az első készülékek.
-
vegyszer
addikt
válasz
#40993792 #25539 üzenetére
Nekem Blade félresikerült root után volt az az érzésem pár hétig/hónapig, hogy többet nem akarok a teló lelkébe ilyen szinten belemélyedni, de változott a világ.
Az történt, hogy fel kellett tenni két appot, az egyik a root jogot követelte ki, a másik a CWM-et rakta fel, de ezek marketes appok voltak. A teló kiírta, hogy root, a másik akalamazás is azt mondta ok, de reboot után zöld robotom maradt. meg persze kisebb szívinfarktus.
Félóra múlva mertem csak "akku ki, majd be" megoldást választani. A telefon feléledt. reboot után próbáltam a recoveryt elérni, megállt zöld robotnál.Később jött az a 256->512MB hiba javítását eszközlő TPM-es megoldás, viszont az csak gyári recoveryvel volt elérhető, amit nem tudtam a nem működő CWM-ból felrakni.
Miután megszereztem a kellő ember segítségét, megadta a megfejtést:
adb-windows reboot bootloader
fastboot-windows flash recovery recoveryfájlneve.img
Ezzel visszament a gyári recovery, majd (ami eggig nem) ment a memóriaformázás (és CWM telepítés egy lépésben) Majd a friss rom felrakása.Meg is hívtam a megoldást megadó kollégát egy korsó sörre...
Ezúton is köszönöm neki.Leírva könnyű. de nekem az elejétől a végéig 3 hónap telt el...
Tehát: inkább olvass, mint a falba verd a fejed.
(és ez mindég jobb, mint ez:
)
-
vegyszer
addikt
válasz
hippo0315 #25535 üzenetére
Nem tudom, van-e értelme, van aki a keresőig nem jut el, vagy megnézni az első posztot...
Írhatsz bármit, néha az az érzés, hogy kár a gőzért.De ezek az elmúlt pár hét szüleményei. Ha ennek ellenére fontosnak véled, és van moderátor ismerősöd, esetleg jelezd neki, hogy lenne mit frissíteni, de én nem tartom velük a kapcsolatot.
És akkor még legyen beszavazó show is, hogy mi menjen még beléje, (pl készülékspecifikus gyüjtőcsoport linkek, vagy hasonló)
Én ezekhez a témákhoz azért szóltam hozzá, és mentette m el, hogy végszükség esetén bizonyosan visszataláljak oda.
-
vegyszer
addikt
válasz
tboy93 #25529 üzenetére
MTK657x/658x root és backup MTKDroidTools segítségével by cappa72
IMEI javítása (Mediatek 65xx) by hungobungo
Mediatek telefonok belső memóriakiosztásának módosítása, SD kártyák sorrendjének felcserélése by hungobungo
Ezeket érdemes mindenekelőtt áttanulmányozni, mielőtt bármibe belekezdenél.
És inkább tégy fel ezer kérdést, mint hogy egy téglát készíts. -
vegyszer
addikt
válasz
magyar közöny #25424 üzenetére
HA van recovery.img ami a te telódhoz készült igen jók az esélyeid. ADB meg nem vészes. Kb 5-8 parancs és fél lehet tenni vele. Nem igényel pilóta vizsgát.
-
vegyszer
addikt
válasz
magyar közöny #25394 üzenetére
A recoveryvel ölted meg szegényt?
ADB alatt elérhetetlen a készülék?
(onnan én raktam másik recoveryt Bladere)
De Cappa_72 kolléga javallotta ezt is már...
(van típus-azonos recovery egyáltalán hozzá?) -
vegyszer
addikt
válasz
simonzsoli #25318 üzenetére
Csak azt kéne megnézni, hogy az előtted szóló mit írt.
Segítek, hogy vissza se kelljen tekerni.
EZ EGY ERŐSEN ELLENJAVALLT BOLT. -
vegyszer
addikt
válasz
sasa311 #25232 üzenetére
Ez pont olyan, mint mikor a hidegháború közepén az amerikai, és az orosz fél versenyzett, ki hányszor tudja a földet atommal elpusztítani. Mire a szkeptikus visszakerdez: "De mégis, egyszer rendesen azt nem elég? "
Majd tegye fel a kezét az, akinek szaggat a mérges madara 4 magon. ;-)
-
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
A rendelés csak azzal lesz élő, ha PayPalt használva fizetsz. (vagy vársz a banki utalás teljesítésével, de az ellenjavallott)
A készülék viszont még sehol sem jelent meg működőképesen még videón sem...
Ez azért engem elrettentene, mert egy hét múlva (elvileg) szállítaniuk kellene, vagy tolódik ez is.És ha meg is jelenik, de véletlenül csak HD kijelzővel, akkor visszakéred a pénzed???
-
vegyszer
addikt
Akkor egy kérdés is :
Én az utóbbi majd két évben CM7-es romokon szocializálódtam, és ott az energia widgetben meg lehetett olyanokat adni, hogy pl töltés esetén Wifi BE. Töltés kikapcsolás esetén Wifi KI. A wifi bekapcsolja a kényszerített szinkronizálást, stb
Mivel duoszim esetén nincs ugye CM vonal
így eme megszokott kényelmi dolgokat hogy lehetne kiváltani?
(Vagy eme telók némely romjában is lehet ilyen szabályokat definiálni) -
vegyszer
addikt
válasz
gabor# #25071 üzenetére
Én sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik a fizetés visszaigazoló mail/SMS előtt szeretnének egy termékről rabszámot kapni.
Ismerjük a kínaiakat. Lehet olyat árul, ami nincs is neki raktáron, és akkor mi van? semmi 45 nap alatt kell beérkeznie a motyónak HOZZÁD! És nem pedig arra szerződött, hogy a vásárlás után 13 percre csomagban indítva kész legyen a pakk. kérd vissza a pénzed két nap után, szíved joga, de 4-5 ilyen üzlet után az oda vissza váltások után egyszer számolj arra, hogy mennyi váltási veszteséged keletkezhet...
Bezzeg, ha tudtál volna még egy hetet veszteg a fenekeden megülni.
Nem is értem, a PayPal miért is fogadja be ezeket az igényeket a visszatérítésre, hogy nem tudta egy héten belül elküldeni... Még az is lehet, hogy a türelmetlenek végett nem lehet majd ilyet kérni egy idő után. Mondjuk csak a 31 nappal a fizetést követően. ÉS akkor neked jobb lesz?
Hány olyan esetet láttál itt, hogy a webshopban kapott egy fals számot gyorsan, és ott is kiderült napok múlva, hogy ugyanúgy nincs a raktárban a meg nem jelent készülék...
-
vegyszer
addikt
szervusztok!
Az a kérdésem, hogy a memóriakártyámat jelenleg egy blédben használom, amin van 256 MB EXT partíció, mert azt ő nagyon szerette.
ha egy másik telóban szeretném majd használni akkor (adatmentés után) a kívánt telóról érdemes egybeformázni az egészet? vagy Win alatt gyaluljam meg, és csak a formázást hagyjam a készülékre?Egyáltalán van memkari partíció kezelő alkalmazás droidra?
-
vegyszer
addikt
válasz
Peaceliker #24906 üzenetére
Másik SIM nem segít? Más szolgáltató? Stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest