- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
GoldhandRent #91494 üzenetére
Tartsuk tiszteletben egymás buzériáit. Mindenkinek a sajátja a legeslegjobb, legszuperebb, legjobb vétel. Úgyhogy mindenki vegyen lenovo p780-at, mert az jó, és szálljunk ki a homokozóból.
Felesleges ezt a szálat továbbvinni. Szerintem. -
beg
veterán
válasz
Laza... #91446 üzenetére
Értem én, hogy villanymotor, de az xda linkben is benne van az aLogcat meg a Catlog app play-es linkje. A többi csak nyalánkság, hogy ha esetleg puszta perverzióból adb-n keresztül szeretnéd buzerálni. Mert azért lássuk be egy spontán újraindulás közben igen gyorsan kell logot olvasni (pl. a floating logcat esetében)
-
beg
veterán
válasz
janakbacsi #91443 üzenetére
[link]
Egy jó kis tutorial logcat témában. Evés előtt nem javasolt. Root és türelem kell hozzá, hogy kiderüljön ki a tettes. -
beg
veterán
Ja és IPV987 legyen zafírgorilla üveggel, amit a gyémántflex sem karcol meg.
No meg persze mindezt vám és áfa nélkül. Gift csomagolásban, Home and hobby felirattal.
-
beg
veterán
Cappa mester aláírásában is szerepel a vasárnapi gépmentes nap, szerintem érthető. Amit én tennék a helyedben: félrevezetés miatt dispute az alin mindenféle eladónak email küldés helyett. Az ali majd dönt, azt várd meg. Sok segítséget kaptál, egyedül csak vakon szétbombázni tudtad anélkül, hogy se mentésed se tudásod nincs az összerakáshoz. Ne mástól várd a konyhakész megoldást, mert egy gyári típusnál még lenne esély rá, de a klón egy fekete lyuk, senki nem tudja milyenek a valós hardver elemei. Szóval az ali döntésben bízz, addig szerintem jegeld a projektet.
-
beg
veterán
-
-
beg
veterán
válasz
janakbacsi #90902 üzenetére
Könyörgöm. Google első találat.
Lenovo K910e VIBE Z, this is a little different from Lenovo K910 VIBE Z, because it's certified by Chinese Authorities in China. It's CDMA version. Therefore, the design and specs are almost similar to those of Lenovo Vibe Z K910. This smartphone supports 3G:CDMA EVDO 800/1900MHz, and Lenovo VIBE Z K910 supports the all bands like 3G: WCDMA 850/900/1700/1900/2100MHz ! So you can use Lenovo VIBE Z K910 3G network in your country, there is no limit in any countries.
-
beg
veterán
válasz
gagyilovag #90853 üzenetére
Mivel a valencia csokival jön, ezért így:
From the setting menu, tap on location and then mode.
There should be three options: High Accuracy, Battery saving and Device only.
Tap the middle option – Battery saving – and your device will just rely on your current mobile network location and Wi-Fi to determine your location – without using GPS.Büntiből az angol leírást írtam le, mert nem szántál a keresésre 3 másodpercet sem.
-
beg
veterán
No ugorgyunk, mert ezt a 4g témát szerintem kimaxoltuk egy időre.
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #90603 üzenetére
Telenor ÁSZF:
"A Hívásátirányítást minden előfizetőnknek havidíj-mentesen a rendelkezésére bocsátjuk, és már az előfizetés pillanatában aktiváljuk is."Látom a többi szolgáltató nem ilyen bőkezű.
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #90599 üzenetére
Ez is rendben van, idézek a korábbi hozzászólásomból:
"Ezt úgy érem el dual standby esetén, hogy egyik a másikra át van irányítva és mindkettő simen él a hívás közbeni jelzés és hívástartás. Tehát beszélek az egyiken, másikra bejön a hívás, de mivel nem elérhető, átcsörög a másikra, ami beszéd közben pittyen, látom ki keres. Ha kell, nyomok egy hívástartás és beszélek a másik hívóval, majd visszaváltok az eredeti diskurzusra."
Szóval ezt is meg tudom oldani standby alatt. Kezdem úgy érezni, hogy ez a dual active is beáll a 4K mobilkijelző felbontás, meg a szezámmagos soc mellé dísznek.
-
beg
veterán
Valaki rajzolja le nekem, hogy miért kell és kötelezően elvárt mostanság a dual active? A mai napig nem értem, milyen élethelyzetben szükséges (dual standby-al nem megoldható), ezáltal sokaknál felmerülő igény a mai dual sim telefonoknál? Korábban kifejtett véleményem itt és azóta sem lettem okosabb.
-
beg
veterán
válasz
Dominó85 #90512 üzenetére
Én csak egyet nem értek. Akkor mire fel a simtelep, blackview és társai projektek, mikor azokat telefonokhoz nem értő delikvensek is messziről kerülnek. Te meg sorra berendeled ezeket, majd előadást tartasz minőségről, kínai A, B brand telefonokat hordasz le. Szóval itt valahol zavart érzek az erőben.
-
beg
veterán
Ha 5 percen belül nem válaszol senki erre a bejegyzésre én istibizi öngyi leszek.
Ja, ma rútoltam a flesset, és az én apukám kipofoz mindenkit a bölcsődei homokozóból. -
beg
veterán
válasz
Gabócza #90170 üzenetére
Ő már vett is egyet. Pár napra rá jött OTA frissítés. Innen már csak elrontani tudja a Tesco, de az irány jónak tűnik.
-
beg
veterán
válasz
banderasz77 #90158 üzenetére
Szerintem a kérdése arra vonatkozott a kollégának, hogy ha már megrendelted, akkor miért most kérdezed?
Ha azt mondja valaki, hogy nem jó, akkor visszafordítod? Ha az elődjét szeretted, akkor nem lehet sok baj.
-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1 #90100 üzenetére
Néha kapom is az ívet az asszonytól miatta
De azért tegyük egymás mellé a kettőt.
műanyag ház - fém keret
1200mah - 2400 mah
230x480 - 800x480Ráadásul amit a sárkány nyüstöl, az még a soc downgrade előtti. Plusz nem kicsit van optimalizálva az OS, míg egy szita-szita gyártótól nem nézném ki.
-
beg
veterán
válasz
cappa72 #90097 üzenetére
Egyelőre még én sem találtam meg a célcsoportot.
Kezdőnek nem jó, mert ebből az jön le neki, hogy sz..razandroid, lassú, fagy és akad.
Gyereknek nem jó, mert nem megy rajta a legmodernebb véres/kardozós/száguldós.
Asszonynak sem, mert ha kisbegyed honlapja nem tölt be rajta 0.05 mp alatt, akkor idegzsába.
Idősnek nem jó, mert fél nap alatt lemerül és elfelejti tölteni.
Senkinek nem jó, mert egy pacmannál bonyolultabb játék/alkalmazás kitölti a belső mem. 70%-át, onnantól meg rinyál a Play, goto egyes pont. -
beg
veterán
2 év gari, duálkóros, 512 ram eldobható kétpálcás válságfon akciós 18-ért. [link]
Gyereknek játszani (plafont dobálni) ideális, színes-szagos.
-
beg
veterán
válasz
Zsuzsibaba #89665 üzenetére
Ha megcseréled a két sim kártyát, akkor is ez a felállás?
-
beg
veterán
válasz
tpeter77 #89644 üzenetére
Itt a videón helyes akcentussal azt mondja a srác, hogy ez az első bekapcsolás, de nem világítanak a gombok. 8:40-nél kapcsolja csak be, addig tekerj bele, mert elunod az életedet.
A youtube keresés még nem fizetős, használd ki
-
beg
veterán
válasz
csabili74 #89635 üzenetére
Pl.: to2c. minideal, antelife, merimobiles, tmart
További hasonló kérdéseknek itt a helye. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #89628 üzenetére
Nekem is ugrott a hétvégén, üdv a klubban
-
beg
veterán
válasz
ahenobarbus #89571 üzenetére
Ha így néz ki, mint a képen, akkor eredeti (meg ha a többi ismertetőjegy is stimmel). Régóta kifutó széria, azért szabadul mindenki a készlettől.
-
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #89443 üzenetére
Az, hogy ha már mobilról linkelsz, legalább egy url rövidítőt használj, átlóg a szomszéd képernyőjére.
Egyébként meg ennyit. Még friss cucc. -
beg
veterán
válasz
feherszini89 #89416 üzenetére
Örülök, hogy privátban is megtaláltál és itt is nyomod az izzadságszagú boltodat. Maradjunk annyiban, hogy akinek kidobandó pénze van, forduljon hozzád bizalommal.
Annyi eszed lehetne, hogy legalább ne az osztrák kikerüléssel próbálkoznál, mert aki egy kitűzőnél többet rendelt külföldről, az tisztában van az eu-s vámolással.
Fura, hogy a kínai beszerzési ár alatt vannak a cuccaid. Ingyenkonyhát mikor nyitsz az árvaházban?
-
beg
veterán
válasz
Powerpityu #89409 üzenetére
-
beg
veterán
válasz
stojesz #89215 üzenetére
Ezt úgy érem el dual standby esetén, hogy egyik a másikra át van irányítva és mindkettő simen él a hívás közbeni jelzés és hívástartás. Tehát beszélek az egyiken, másikra bejön a hívás, de mivel nem elérhető, átcsörög a másikra, ami beszéd közben pittyen, látom ki keres. Ha kell, nyomok egy hívástartás és beszélek a másik hívóval, majd visszaváltok az eredeti diskurzusra.
Szóval miért kell a dual active?
-
-
-
beg
veterán
válasz
hargimalac #88927 üzenetére
Nem sok egy kicsit az elvárás a bukszához képest
? 10 napon belül csak DHL-el lenne esélyed, az plusz pénz.
Az előttem ajánlott lenovók valamelyike, vagy használtban talán van esélyed, nézz körül a hardveraprón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged