- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
body007 #6404 üzenetére
Megszereztem a system tuner pro-t,sikerül is az átirkálás,viszont nem változik meg a név,hiába irom át.
Nagy valószinűséggel vagy rosszat irok át vagy máshogy kellene.
Na mindegy nem olyan tragédia,csak hülyén néz ki amikor használom a tapatalkot azt ilyen van aláirásként:
"Tapatalk 2-vel küldve az én e1809c_v77_gq1008_5647-ről"
A build.prop fájlban az összes olyan bejegyzést átirtam amiben ez a -e1809c_v77_gq1008_5647-név volt,de akkor sem változott a helyzet,pedig biztosan átirta a progi,mert visszanéztem egy fájlkezelővel.Mindenesetre megpróbáltam.
Köszönöm. -
Jazz
veterán
válasz
body007 #6356 üzenetére
Pölö.
Lehet a G3 nem is létezik, csak az évszázad átverése, kína, a negyedik birodalom hódító útja itt kezdődik majd a tankönyvekben, hogy a hozzá való pénz finanszírozását a világ minden tájáról beözönlő milliárd eurós látens G3 tételekből fedezik.
Ez is egy lehettséges variáció. -
berigazek
őstag
válasz
body007 #6208 üzenetére
Hívd aminek csak akarod,nekem kell egy ilyen nagy :-)
Pedig nekem e-mailben azt válaszolták,hogy lehet más szállítási formát is kiválasztani!
kaller1!Valahol olvastam az oldalukon,hogy minden szállításhoz adnak Trackinget,ja igen a Szállítási feltételek-nél!(Shipping&Returns)
,,we’ll send your package by HongKongPost or CNpost with tracking code..." -
smilecat
aktív tag
válasz
body007 #5967 üzenetére
Köszi... de...
Azért annyira nem volt jó vétel, mivel levámolták, mert ugye kicsit lassan őrőlnek a fogaskerekek a fatcardtech oldalán és hiába kértem a full angol számlát kínait küldtek helyette 2x is. Azon meg sokkal kisebb összeg volt mint amiért vettem ugye. Ezért inkább úgy döntöttem a paypalos számlát küldöm a vámügyintézőnek így 15.400ft rájött pluszba az 59.000-es eredeti összeghez. Na így már nem olyan jó vétel szerintem, bár igen sok kis motyó jött hozzá, azért jobban örültem volna a sima 59e-nekvám nélkül
De most már mind1, örülünk neki, jól működik, fészbúk megoldva rajta(ez élet halál kérdésevolt)
Na igen a retina kijelző az nekem is hiányzik, de mivel nem az enyém észre sem veszik a csajok
Az a gáz nem tudom elvenni tőle egy kis tesztelésreAmi még negatívum nekem a telefonnál:
Adtak töltőt, Nokiát- ezt vajon minek? viszont van vagy 20cm a kábele(muhahaha), szerencsére van amerika/eu átalakító+hozzá usb kábeles töltő is.
Lányom fotózott este, a vaku dísznek van, semmit se ér jelen pillanatban. Ahol már van fény ott nincs probléma vele.Néztem én is a zopo telefonokat, nagyon jók, de neki ez tetszett... ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Airsoft
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged