- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
kurtzyx #83482 üzenetére
Alapvetően nehéz a dolgod, kb hasonló kérdések "gyötörnek" engem is egy ideje. Szerintem THL 5000 a nyerő. Erős vas, friss szoftver, sok kiegészítővel és állati nagy akksival. Egy THL W8s-em van, szerintem életem eddig legjobb telefonja, főleg ha ár/érték viszonyt nézek.
Miui-s telefont akkor nézz, ha a MIUI alapvető döntési szempont, mert szerelem vagy megszokás miatt szükséged van rád. Ami egyébként előny lehet, hogy azt legalább rendszeresen frissítik, pofozzák. A THL W8s-en még mindig az rom van, amivel a jézuska meghozta, és mint olyan gyári support az tapasztalatom szerint ZÉRÓ. Én egyébként még ASUS Zenfone 5-be (2GB/16Gb) gondolkodom, valamivel gyengébb, valamivel olcsóbb, valamivel extrább a szoftver. Van egy inteles asus tabom itthon már 2 éve, jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színben , gyári független
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest