- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delaghetto
csendes tag
válasz
Graphics #67800 üzenetére
Ezekke laz a baj h megsem közelítik ezt a teljesítményt ://
Ami meg megközelíti messze drágább árban...segítség meg minek?! értek eléggé am a kínai telefonokhoz nem 1-em volt és halt is meg mert szórakoztam hogy írok rá romot ésatöbbi ...volt ismeretlenebb is (aTAB5) volt oylan ami úgy meghalt mert preloadert cseréltem ...szószerint egy darab tégla lett és sikerült kijavítani szóval iylen szoftveres dolog nem érdekel a telefonnal kapcsolatban
Itt írták hogy nemfogok tudni vele telefonálni ebben viszont nemvagoyk otthon és kicsit így eltántorított egyébként ha 40eft +vám is max 50körül itt van egy bivaly telefon...én így látom szóljatok ha ez máshogy van !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest