- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ez mennyire jó MTK-s teló gps-nek? UMI X1s, semmi okosság, a-gps adatot kint töröltem, kertben szabad ég alatt csináltam, nagyjából az égre nézve, szép sorjában pár perc alatt sok műholdat behozott már. wifi és adótorony segítség be volt kapcsolva e a wifit bontottam (hátul a kertben szakadozik úgyis...) Jól megy a gps és antenna kombó szerintem... akinek több tapasztalata van kínai telókkal az egy egysoros véleményt írna, hogy így rendben vagyok-e? Sosem fogom használni, csak működjön mégis... semmi extrát nem cisnáltam eddig a telóval csak felraktam rá a teszter progit és a-gps adatokat töröltem meg update-eltem utána (bár nem tudom hogy ezek mit csinálnak éppen...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest