Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kisszoli0707
tag
Segítségeteket kérem!Sajnos még januárban elromlott egy Doogee 300-as telóm,amit visszaküldtem kínába és meg is egyeztem velük,hogy felárért kicserélik egy alig több,mint ezer forinttal többe kerülő dual simes mobilra.Már fel is adták elméletileg 15.-én,de persze nem szeretnék kétszer fizetni utána vámot.Írtam a kínainak,hogy küldjön valamiféle igazolást arról,hogy a most úton lévő mobilom garanciális cserekészülék,de már vagy akárhány féle módon leírtam nekik,mindig értetlenkednek,hogy az milyen igazolás és hogy hogy nézzen ki,meg ilyenek...
Volt már valamelyikőtöknek ilyen ügye?Mármint garanciális cseréje?A vámosok egyáltalán milyen igazolással fogadják el,hogy garanciás csere?Mág a visszaküldött készüléket is lefotóztam,mielőtt feladtam és persze megvan a feladási vényem is a magyar postától,de arra úgyis azt mondanák,hogy olyat akárki csinálhat.Valami javaslat? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Volt már valamelyikőtöknek ilyen ügye?Mármint garanciális cseréje?A vámosok egyáltalán milyen igazolással fogadják el,hogy garanciás csere?Mág a visszaküldött készüléket is lefotóztam,mielőtt feladtam és persze megvan a feladási vényem is a magyar postától,de arra úgyis azt mondanák,hogy olyat akárki csinálhat.Valami javaslat?