Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
Maximum1 #55599 üzenetére
Természetesen úgy is megpróbáltam, de nem sikerült a CWM felrakása, mindig a gyári recovery jött be update után. És hogy milyen a telefon maga? Hát én nem estem hanyatt tőle... Az egyik idegtépő dolog a USB csatlakozó iszonyatos minősége. Állandóan kiírta a pc ha csak megmozdítottam a telefont, hogy az eszközt nem lehet felismerni vagy az eszköz gyorsabb működésre is képes. A hátlapja ennek fehér volt és iszonyatosan csúszós és nem valami stabilan kapcsolódott a hátlaphoz. Nekem nem kellene ezek tudatában még ha utánam dobnák akkor sem.
Ha valaki esetleg tud megoldást, kérem jelezze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest