Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabos
tag
válasz
vadkörte #54056 üzenetére
Nekem tökéletes lett, a linken amit mellékeltem mindent megtalálsz, és minden működik, bár én a CWM -et MTK tools-al tettem föl, csak úgy ment, ha nem boldogulsz keress meg.
Az első próbálkozásomra 2 napig volt tégla a telefonom, csak a tapicskolós recovery volt rajta.A tyúklábas nem az eredeti recovery! Az eredeti rom csak a gyárival megy fel. Ha fent van a gyári reco letöltöd a kínai oldalról a friss romot, memóriakártya gyökerébe másolod a nagy fájlt és úgy kapcsolod be a telót nyomod vagy a le vagy a fel és le + powert, megtalálja a gyári romot és már teszi is fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest