- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Lehet szeretnék egy új telefont.
Valami olyasmi kellene, mint a Huawei Y300Méret: 4.0 col, nem baj ha recés kicsit a hátlapja, csillogós műanyagot ne
Android: 4.0-t nem nagyon látom meggyőzőnek, nem tudom ezeket mennyire lehet frissíteni? Ha csak lehet a legújabb.
Strapaállóság: kijelző karcolódás
Felhasználás: angol szótár, GPS, némi net, némi játék, jegyzetelés
Kijelző: nem baj ha nem egy pixeles szar
Proci: ticket to ride-ot játszok max, nem hiszem hogy túl sok 3D-s témát.
Üzemidő: 3 nap (kevés használat)Nem tudom a Lenovo A660 mennyire jó nekem. Android verziószámmal vannak bajaim. Ez frissíthető? Én olyan 100 dollár körül gondolkodtam+vám. Esetleg ilyen árszegmensben már érdemesebb használt itthonit, mert nincs akkora árrés közöttük? Előre is köszi
Ez pl. miért nagyon szutyok már? Persze nem lenne baj ha telefon lenne 2 évig.
Jelenleg egy 13e Ft-ért újonnan vásárolt -1. generációs magyar okostelefonom van, ahhoz képest csak jobb lehet. Bár strapát bírta a kis szutyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest