Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gakoska
tag
válasz
DJGABI
üzenetére
Hát a ZTE Blade-emnek sem volt sok supportja, mégis 4.2.2 megy rajta 2.2 helyett. Oké, hogy 6589-re nem lesz CM, de azért néhány gyártó néhány telefonja köré jó közösség szerveződik. Másfelől meg elég kiforrott már az Android, nem mondom, hogy megállt a fejlődés, de a 4.0 óta csökken azon feature-ök száma és fontossága, amik önmagukban indokolnának egy készülékcserét.
kamillo67:
Nem azt mondom, hogy mindig csak várni kell, de van amikor a türelem megtérül. Na nem a G4-re gondolok
, de szerintem aki várt 3 hónapot, hogy 6577 helyett azonos áron 6589-et vegyen, annak megérte. Én meg várok még egy kicsit a 2GB RAM-ra, és majd ha a következő telefoncserére kerül a sor, akkor kiderül, hogy megérte-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Autóhifi
- Spórolós topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de szerintem aki várt 3 hónapot, hogy 6577 helyett azonos áron 6589-et vegyen, annak megérte. Én meg várok még egy kicsit a 2GB RAM-ra, és majd ha a következő telefoncserére kerül a sor, akkor kiderül, hogy megérte-e.