Hirdetés
- Poco F7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
Lenovo A60.
Mindenekelőtt tapasztalatok (3 nap).
Bizonyára sokakat érdekel a készenléti idő. Sajnos bejött, amire számítani lehetett, hogy bizony minden nap célszerű tölteni. Konkrétan úgy néz ki, hogy este tudom tölteni, de éjszakára leveszem, mert ez az ébresztőórám is. Reggel 93%-on van, alsóközepes használat mellett (napi kb. 10-15 telefon, folyamatos e-mail szinkron, néha weblapnézés) estére lemegy 65-70%-ra. Vagyis "szódával elmenne" 2 napig, de biztos ami biztos alapon feltöltöm (plusz kértem hozzá pótakkut is).
A ROM-ban eddig egyetlen bugot fedeztem fel: ha a hívott szám foglalt, akkor sokszor (nem mindig) lezár a képernyő azonnal, ahogy "bontja a vonalat".
Az EU adaptert kidobtam. Írtam korábban, hogy nem nagyon akar "csatlakozni" a kínai dugóhoz, gondoltam megszerelem, hátha sikerül. Szétszedtem és olyan vékony fémlemezek voltak az adapterben, hogy egy KERMI-s sírva rohant volna el. Szóval kuka, még szerencse, hogy volt otthon másik adapter, illetve természetesen USB-n keresztül tölthető (szabványos mini USB csatlakozója van).
A másik gyenge minőség a füles, már ránézésre is 100Ft-os cuccnak néz ki és (bár botfülem van) számomra is hallható, hogy akinek fontos, érdemes beruházni egy minőségibbre. Általános célra (BKV-n rádiót hallgatni pl.) ugyanakkor tökéletes. Ja, rádió (nálam) nem tud RDS-t.Összességében egy minőségi cucc, többen megnézik, nincs kínai feelingje. A ROM stabil, egyedül az SE MBW-150 BT órámmal nem akart párosodni és ott újraindult, de ahogy eltávolítottam az Openwatch alkalmazást, újból minden OK lett (autós kihangosítóval ugyanakkor tökéletesen működik!).
A végére néhány link:
Rootolás, flashelés videóbemutató angolul:
Az orosz fórum, ahonnan a ROM-okat szereztem (első hozzászólás):
(ez utóbbi nálam most nem működik, de remélem később fog...)
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest