- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #20977 üzenetére
Azt egyenlőre csak tippből lehet tudni, hogy az FHD felbontást mennyire fogja bírni az a "szerencsétlen" sgx544 MP1. A HD vel úgy fest jól elvan (ebben majd Sacco megerősít vagy cáfol, mert ő már ilyen 6589 HD-s telót nyúz), arról már elég sok videó van fent youtub-on, azok a telók már elérhetőek.
Ez csak az én (és még néhányunk) véleményem, hogy a HD simán elég, az FHD már kicsit fölöslegesnek, paraszt vakításnak tűnik. A 2gb RAM "fölöslegessége" meg az én véleményem. Illetve abban biztos vagyok, hogy 1 GB RAMmal már bővel elvan a droid (táblám vt annyival szerelve és minden ment, multtaskinggal nem vt baja picit sem). Az jó elgondolás, hogy be kell tárazni bivaly vassal, hogy ne kelljen holnap cserélni, de ilyen szempontból mindegy, mert ami ma high-end, az hnap "fika". A különbség az 1 és 2 GB os telók közt, hogy egyik már van (Hero7500+, zoppo ból több is, star s7589, n9589, caesar, stb), másig meg még ki tudja mikorra lesz meg, egyenlőre csak ígéret. Jah és az ár...
Hirtelen most ez jutott eszembe, többiek majd kiegészítenek....jah és a proci. Nem egy high-end, de remélhetőleg tényleg keveset zabál majd az ígéreteknek megfelelően (ebben ugye 4 db A7-es mag van) és szerintem a mindennapi használatra elégnek kell lennie, szintetikus tesztek pontszámai alapján egyenlőre komolyabb game-ek sem fogják megfingatni (reméljük
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest