Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nincs megállás akkuméretben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Nem kérdeztél hülyéket, sőt inkább nagyon jó kérdéseid vannak. Annó nekem volt egy Star a2000-es telefonom, mtk6516-al, lassú volt mint a dög...de semmilyen hálózati vagy sms problémám nem volt vele. Írtad hogy egy mtk6573-as telefonod van, szerintem annak már nem szabadna lassúnak lennie, lehet hogy ott jó ötlet lenne egy rom csere. A fastcardtech-et meg inkább hagyd, azt a telefont amit én megvettem náluk ( x825a) , az az amokbuy-nál 30 dollárral olcsóbb....azért ez már elég sok.
A kínai appok letörléséhez értelemszerűen kell a rootolás, én is ezzel fogom kezdeni majd ha megjön a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest