- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Saccco #19789 üzenetére
Megérkezni nekem is mindig megérkezik minden. Csak hol egy akku hiányzik belőle, hol egy kiegészítő, hol hibás az állítólagosan tesztelt termék, hol szemmel láthatóan nem új (totál kopott hátlap, karcos kijelző).
Most például gariba visszaküldtem egy tabletet, már több, mint 3 hete át is vették. Nem türelmetlenkedtem, mert tudtam, hogy kínai nagy nemzeti melldöngetős ünnep, stb... De az ünnep már régen letelt. Utoljára hétfőn ígérték, hogy 3 napon belül. Most vasárnap van, 3 mailből 1-re válaszolnak. Pedig volt tőlük előtte több sikeres vásárlásom és amíg nem volt gond addig 8 órán belül mindig jött a válasz mail...
Lehet én választok mindig "rosszul" terméket. Webshopot már nem is választok, onnan próbálkozok amire azt mondják a tapasztalatok, hogy jó. Ebből általánosítok, hogy mégsem.
Esküszöm egyszer találnék egy olyan kínai webshopot, ahol ŐK keresnek meg engem problémás ügyintézéssel, nem nekem kell 3x zaklatni őket azt sem érdekelne ha 10%-al drágábbak lennének!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest