- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viber használókhoz fordulnék egy kérdéssel.
Adva van a telefonom(N9000) ami ugye kétkártyás.
Az egyik slotban van a Vodás kártya ami csak sima előfizetés, a másikban egy netkártya ami T-mobile-os.
Melyiket kell beállítani a Viber-hez hogy normálisan működjön?
Értelemszerűen mindenki csak a Vodás számomat tudja, a T-mobile-ost meg még én se nagyonÉn eddig a Vodás kártyát írtam be telefonszámként, de nem vagyok benne biztos hogy az adatforgalomra a T-s kártyát használja ilyenkor. Vagy alapértelmezettként azt használja amit a SIM-kártyáknál beállítok?
A kérdés azért fontos mert gyermekeimnek is hasonló megoldáson töröm a fejem, de ugye nekik feltöltőkártyás a telszámuk és az mellé menne a netkártya pluszba, és nem szeretném ha a feltöltőkártyás számról vonná az összegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest