- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viber használókhoz fordulnék egy kérdéssel.
Adva van a telefonom(N9000) ami ugye kétkártyás.
Az egyik slotban van a Vodás kártya ami csak sima előfizetés, a másikban egy netkártya ami T-mobile-os.
Melyiket kell beállítani a Viber-hez hogy normálisan működjön?
Értelemszerűen mindenki csak a Vodás számomat tudja, a T-mobile-ost meg még én se nagyon
Én eddig a Vodás kártyát írtam be telefonszámként, de nem vagyok benne biztos hogy az adatforgalomra a T-s kártyát használja ilyenkor. Vagy alapértelmezettként azt használja amit a SIM-kártyáknál beállítok?
A kérdés azért fontos mert gyermekeimnek is hasonló megoldáson töröm a fejem, de ugye nekik feltöltőkártyás a telszámuk és az mellé menne a netkártya pluszba, és nem szeretném ha a feltöltőkártyás számról vonná az összegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest