-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
tibcsi0407 #113581 üzenetére
Aaz sp flash tool rom csere nem megy, mert 3 rom van amit néztem ebből 2 recovery-s a másik meg scatteres, a scatterest nem tudom feltenni mert :
-v3 alapból nem csinál nálam semmit mert elavultnak érzi magát (win10)
-v5 meg 3168 at ír.Így marad a custom recovery + rom, azt viszont fogalmam sincs hogyan kell, most tanulmányozom.
update: nem tudom hogy hogyan tudom lecserélni a recoveryt. mindenhol azt látom hogy flashtoolba berakja a scattert és simán ráflashleni csak a recoveryt a telóra, na de milyen scattert?! annak a romnak a fájlját, ami most a telefonon van, vagy annak a romnak a scatterjét amit rá akarok tenni? mert annak a romnak nincs scatterje, csak boot.img je. Szóval az első lépésnél vagyok elakadva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest