- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
cappa72 #112828 üzenetére
Szintén ugyanezt érzem a Xiaomi Note 2-vel.
Nekem pld még a piros érintőgombok sem tetszenek. Sőt a legjobban az tetszene,ha hófehér lenne az egész, mint a Mi5 leaked photon... De sajnos még a Mi3 és Mi4 is nagyon magas ahhoz képest, hogy valamiben meg már hátrébb vannak, mint a konkurencia telefonjai.
Én úgy érzem még várok..
Amióta meg leejtettem a Sasmung S2-m és akkor elkértek érte két éve 40-45 ezret kijelzőcseréért, hát drága telefont inkább még egyszer nem.
Félre ne értsetek, sok jó telefon van, de mindegyik kompromisszumos valamiben. Pedig Én is 200$ - ért nézelődök. Ahhoz képest ,hogy 2 éve vettem a V3-mat 180$-ért , akkori árfolyamon 39 ezer Ft-ért, most 20 ezerrel többért sem találok olyan telefont amire szívesen lecserélem. Akkor inkább rogyásig használom amíg egyben van a telefon.
Na meg, hogy olyan kamera minőséget kapjak, mint ebben, hova menjek el 80-100 ezerért?Ez,hogy a kamerát spórolják el és nem fejlesztenek a másik agyrémem..
Komolyan, még anyám G2F-je is amit vettünk 1,5 éve kemény 25 ezer Ft-ért jobb képeket csinál, mint a mostani 40 -50 ezres telefonok.
Meg egy két telefon dizájnra komolyan mondom.. mint egy szétlapított szappantartó. Meg ez a sok samu forma.. Ami meg tényleg egyedi és jól néz ki amögött meg vagy nincs támogatás, vagy egy rohadt értesítési ledet nem képesek belerakni, vagy szar a gps.
Tényleg várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest