Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Szintén ugyanezt érzem a Xiaomi Note 2-vel.
Nekem pld még a piros érintőgombok sem tetszenek. Sőt a legjobban az tetszene,ha hófehér lenne az egész, mint a Mi5 leaked photon... De sajnos még a Mi3 és Mi4 is nagyon magas ahhoz képest, hogy valamiben meg már hátrébb vannak, mint a konkurencia telefonjai.
Én úgy érzem még várok..
Amióta meg leejtettem a Sasmung S2-m és akkor elkértek érte két éve 40-45 ezret kijelzőcseréért, hát drága telefont inkább még egyszer nem.
Félre ne értsetek, sok jó telefon van, de mindegyik kompromisszumos valamiben. Pedig Én is 200$ - ért nézelődök. Ahhoz képest ,hogy 2 éve vettem a V3-mat 180$-ért , akkori árfolyamon 39 ezer Ft-ért, most 20 ezerrel többért sem találok olyan telefont amire szívesen lecserélem. Akkor inkább rogyásig használom amíg egyben van a telefon.
Na meg, hogy olyan kamera minőséget kapjak, mint ebben, hova menjek el 80-100 ezerért?
Ez,hogy a kamerát spórolják el és nem fejlesztenek a másik agyrémem..Komolyan, még anyám G2F-je is amit vettünk 1,5 éve kemény 25 ezer Ft-ért jobb képeket csinál, mint a mostani 40 -50 ezres telefonok.

Meg egy két telefon dizájnra komolyan mondom.. mint egy szétlapított szappantartó. Meg ez a sok samu forma.. Ami meg tényleg egyedi és jól néz ki amögött meg vagy nincs támogatás, vagy egy rohadt értesítési ledet nem képesek belerakni, vagy szar a gps.
Tényleg várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Opel topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez,hogy a kamerát spórolják el és nem fejlesztenek a másik agyrémem..