Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
barobag
üzenetére
"mindkét sim elküldi-e a számot híváskor, a hívott számra (persze ha be van állítva)"
A számkijelzésre gondolsz? Miért ne küldené el?A Market megy rajta, bár én kicsit túlbutítottam a telefont, és megöltem a gyárit
, de van egy Oldmarket nevű csomag, amivel a régi market felületre vissza lehet váltani, ezt raktam rá végül (nem volt kedvem újraflash-elni miután mindent beállítottam) - ezt egyébként mindenkinek ajánlom, régi market felület a legújabb cuccokkal, sokkal gyorsabb mint az új csempés felület.A Flash 11 is simán fut, de hát csúnya is lenne, ha egy 1Ghz-es cortex9-es proci nem vinné

Kínában simán meg lehet rendelni a gyártó oldalán, 1200 juan-ért, ez most kb. 43-44 ezer forint, plusz a csomagküldés, amivel együtt legrosszabb esetben 50 ezer a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de van egy Oldmarket nevű csomag, amivel a régi market felületre vissza lehet váltani, ezt raktam rá végül (nem volt kedvem újraflash-elni miután mindent beállítottam) - ezt egyébként mindenkinek ajánlom, régi market felület a legújabb cuccokkal, sokkal gyorsabb mint az új csempés felület.