- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
barobag #1005 üzenetére
"mindkét sim elküldi-e a számot híváskor, a hívott számra (persze ha be van állítva)"
A számkijelzésre gondolsz? Miért ne küldené el?A Market megy rajta, bár én kicsit túlbutítottam a telefont, és megöltem a gyárit
, de van egy Oldmarket nevű csomag, amivel a régi market felületre vissza lehet váltani, ezt raktam rá végül (nem volt kedvem újraflash-elni miután mindent beállítottam) - ezt egyébként mindenkinek ajánlom, régi market felület a legújabb cuccokkal, sokkal gyorsabb mint az új csempés felület.
A Flash 11 is simán fut, de hát csúnya is lenne, ha egy 1Ghz-es cortex9-es proci nem vinné
Kínában simán meg lehet rendelni a gyártó oldalán, 1200 juan-ért, ez most kb. 43-44 ezer forint, plusz a csomagküldés, amivel együtt legrosszabb esetben 50 ezer a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S25 256gb, új
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest