Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
barobag
üzenetére
"mindkét sim elküldi-e a számot híváskor, a hívott számra (persze ha be van állítva)"
A számkijelzésre gondolsz? Miért ne küldené el?A Market megy rajta, bár én kicsit túlbutítottam a telefont, és megöltem a gyárit
, de van egy Oldmarket nevű csomag, amivel a régi market felületre vissza lehet váltani, ezt raktam rá végül (nem volt kedvem újraflash-elni miután mindent beállítottam) - ezt egyébként mindenkinek ajánlom, régi market felület a legújabb cuccokkal, sokkal gyorsabb mint az új csempés felület.A Flash 11 is simán fut, de hát csúnya is lenne, ha egy 1Ghz-es cortex9-es proci nem vinné

Kínában simán meg lehet rendelni a gyártó oldalán, 1200 juan-ért, ez most kb. 43-44 ezer forint, plusz a csomagküldés, amivel együtt legrosszabb esetben 50 ezer a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de van egy Oldmarket nevű csomag, amivel a régi market felületre vissza lehet váltani, ezt raktam rá végül (nem volt kedvem újraflash-elni miután mindent beállítottam) - ezt egyébként mindenkinek ajánlom, régi market felület a legújabb cuccokkal, sokkal gyorsabb mint az új csempés felület.