Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Nem tudom, hogy mi alapján állították össze, gondolom, amit a Comodo tud

Én Avastot használok
De ami tudok ( tudásom hiányos is lehet
) a részekről:
System health check: alkalmazások ellenőrzése, beállítások ellenőrzése (pl. engedélyezve van-e az ismeretlen helyről származó appok telepítése), saját maga ellenőrzése (pl. adatbázisok)
process manager, app manager: csoportos kezelést tesz lehetővé, több kijelöltet lő ki/távolít el, amúgy a részleteknél a rendszer beépített részét nyitja meg
Seamless installation: Anti-Theft telepítésére vonatkozik szerintem
Backup: igaz, hogy van saját is, de itt app-okat is lehet, az más tészta, hogy mit fog tudni, Titanium Backupot nem hiszem, hogy lenyomja/beéri
Battery Doctor: erre én is csak "jajajaj...."-t tudok mondani, de fene tudja mit fog takarni valójában
--
Akit érdekel egy AV-Test (Android)--
Más: tud valaki jó kis növényhatározót androidra?

Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a részekről: