- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Xanyi
tag
válasz
Csigusz 1 #21134 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Pontosan így raktam tele az egyik kezdőképernyőt a leggyakrabban használt névjegyekkel, és nekem bizony 2-3 nap után eltünnek a nevek... Sajnos, nem értem miért!
A névjegyeket nem módosítottam, a telefonon vannak, szinkronizáció sincs bekapcsolva, mégis eltünnek a nevek!
Nincs ötleted, hogy miért lehet? -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Én olyan widgetet keresek Galaxy Ace-re, amivel névjegyeket tudok kitenni a főképernyőre és onnan hívni vagy SMS-t írni.
Tudom, hogy ezt el lehet érni azzal is, hogy ha Parancsikon/névjegyként kiteszem őket, de ezzel az a baj hogy 2-3 nap után eltűnnek a nevek, az ikon/kép ott marad de a név helyére az kerül, hogy "Névjegyek". Vagy az is elég ha van arra tippetek, hogy ezt hogyan tudnám megcsinálni?
Előre is köszi! -
Xanyi
tag
Olyasmi appot keresek, amivel a főképernyőre ki lehet tenni kedvenc kontaktokat képpel, és onnan közvetlenül hívhatóak. Ilyesmi van pl. a LG OB-be gyárilag, de a barátnőm Galaxy Ace-jére kellene valami...
Előre is köszi! -
Xanyi
tag
Van-e olyan Widget, amivel gyorsan lehet váltani 2G és 3G között?
-
Xanyi
tag
A Jorte tud-e úgy kinézni, hogy havi nézet, és a képernyő alján pedig az aznapi események (amelyiken épp állsz)?
Ha már a gyári naptárba bele van irogatva egypár dolog, azok eleve megjelennek a Jortebe is, vagy át kell valahogy exportálni/importálni, és ha igen hogyan?Köszi!
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Egy jó naptár alkalmazást keresek. A Jorte tudje-e a következőket:
-a gyári naptárból átimportálni a már beírt eseményeket
-ha elindítom havi nézetbe és rányomok egy lapra, akkor anélkül hogy belelépnék alul kiírja hogy mik az adott nap eseményi
-olyan widget ami kiírja a főképernyőre az aktuális tennivalókatMásik kérdés:
Hír24 és TV24 nevü alkalmazás mennyi adatforgalmat generál?
Úgy értem pl hogy a Hír24 autómatán letölt mindent, vagy csak amit megnyitok?
És pl. a TV24 minden csatorna műsorát, vagy csak azokat amit beállítok?100 MB/hó teljes sávszélességü adatforgalmam van, utána lassul. Azért érdekel.
Ezek a fenti progik autómatán töltik le, vagy csak ha belépek a programba? Nem szeretném feleslegesen meríteni az akksimat és az adatforgalmat se, mert lehet hogy csak egy héten 1x néznék beléjük...
Előre is köszi!
-
Xanyi
tag
Galaxy Ace gyári widget kinálata elég szegényes, szükségem lenne kettőre, Ti mit ajánlanátok?
Az egyik egy naptár widget lenne. Nokiánál megszoktam hogy az épp aktuális nap teendőit kiírja a főkérpenyőre. Ez jó lenne ennél a telefonnál is. Erre valami tipp?
A másik pedig egy olyan óra, ami szép kinézetü, digitális, ír dátumot is, valamint időjárást is valami szép grafikával. Ebből valami olyasmi lenne jó, ami nem szívja az akksit!!!
Nem lenne hátrány a magyarúl tudás sem...
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest