Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
Tehat akkor ez az ekiga egy hasonlo tudasu program mint a fring?
Mivel a fring nekem nem mukodik rendesen igy hogy tobbszor is probaltam,kozel teljes halozati lefedettseg mellett olyan szinten szaggat a hang,hogy hasznalhatatlan.
Telepites utan teszteltem egy 10 perces hivassal,setalas kozben az utcan,egy magyarorszagi vonalas telefonra es hibatlanul lehetettt hallani.
Erre mikor masnap probalom ugyanolyan jo lefedettseggel,mar hasznalhatatlan volt es ezutan tobbszori probalkozasnal is.En pedig minden esetben mobilnettel csatlakoztam,HSDPA,majdnem teljes jelerosseg,a vodanal van elofizetesem es ott 3,6mbit/s es atlagsebesseget igernek,ami nalam eddig 2 nek bizonyult de elegnek kene lennie.
Holnap azert meg tesztelem wifin keresztul is,bar itt nincs annyi public wifi,ha meg mar itthon vagyok nyilvan skypolok a PC-mrol..sbazsi:
Lehet nem mondtam ujat,de ezt a mobilnet kilovese kerdest en ugy oldom meg hogy kikapcs gomb hosszan lenyom,majd alul lesz egy olyan menupont hogy mobilnetwork es ott ki/be tudod kapcsolni a 2g/3g-t.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő