Hirdetés
- Magisk
- Macrodroid
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Mint ahogy azzal is tele van a net hogy "neha teljesen le kell meriteni, igy formazod az aksit" holott az aksikkal foglalkozo szakmai oldalaknal meg egyenest biztositekokat vagsz le a szakik fejeben ilyen hozzaszolasokkal

Nezd, jo par eve volt szerencsem egyik nyaralasom soran egy olyan elektrokemikussal osszefutni aki pont a litium aksik kutatasaval foglalkozott, es kapva kaptam az alkalmon es kifaggattam egy kicsit, erre alapozva irom amiket irok. Igaz, azota mar az apro reszletek reg elvesztek a fejemben, minthogy miert is kell ~50% -on tartani pontosan, de a nikkel es litium alapu aksik mukodesi elvere a mai napig nagyon jol emlekszem.
Nyilvanvaloan sokminden art es sokminden hasznal az aksinak, de konyorgom, nem ezen kell lovagolni, meg azon hogy ilyen meg olyan netes oldal ilyen meg olyan szintetikus tesztekkel kimert grafikonokat mutogat a kepunkbe (mindannyian jol tudjuk, hogy a szintetikus tesztek mennyit is tukroznek a valosagbol, ugye?), hanem azon, hogy megertessuk egy atlag mezei juzerrel, hogy mik azok a legalapvetobb tevhitek, amiket el kell kerulni, es hogy hogyan lehet a legegyszerubb modszerrel hosszu elettartamot biztositani a keszulekeinknek.
u.i.: azt a "feszultseggel tolt" dolgot nem nekem cimezted ugye?
-
TRob1
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Oké, győztél, töltsd félig az akksidat... csak már hagyd a témát (én meg töltöm teljesen ahogy mindig is csináltam, és mindig is jól bírta/bírja az összes akksim, nem csak a telefonoké - mind kapacitásra, mind élettartamra).
(#46080) ncc1701 :
De valószínűsítem hogy semmi mást sem fogsz 10-15 év múlva használni a mai kütyüid közül.Amúgy ha így tönkremegy, akkor pl. anno a k610esem miért bírt az elején is 1 hetet ki feltöltve, meg évek múlva is ugyanúgy 6-7 napot? Jöhet privibe is, mert itt már eléggé teleszemeteltük a topikot, lévén nem appokról van szó.
Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- SilentiumPC Regnum RG6V TG MSI MAG Vampiric 010 Zalman Z1 Plus Zalman Z8 MS
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- SteelSeries Arena 3 2.0 asztali PC hangszóró (Bluetooth + AUX)
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- Budget Gamer PC eladó! 17-7700K/32GB RAM/ 1660Super
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi