Hirdetés
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
A legrosszabb 2300, Komlóstetőről a Kilián-Diósgyőr-Újgyőri környékén lévő cellák aktívak.
Ezek által rajzolt körök határozták meg a helyzetem és valószinüleg az adók információi alapján a Llama meg ezekből kiszámolta hol vagyok
Ha felrakod, vagy már felraktad a map kiegészitőjét lehet állítani a területet, figyelembe vevendő cellákat, sőt a tőlük mért távolság is állítható.
Persze ezeket már nem az elhagyás miatt írom, hanem a terület alapú beállítások pontosságának javítása miatt.
Mondjuk van "A" cella ez 2400 méteres körben érzékel, de a map pluginnal megadható hogy a cella közelében csak 150 m-re lépjen érvénybe az ehhez fűződő területi esemény.
Ha ebbe a 150 méteres körbe más cella is beleesik, ami zavarja egy másik területed akkor azt eltávolíthatod. Ahogyan észrevettem 2 cella elég egy területre.
Melóhelyem közelében pl megadtam, egy 800m sugarú kört, ha ebbe beleesik valamely cella akkor ez alapján nem kell cellát is választanom mert ott erre nincs szükségem...
Remélem azért érthető
-
Mercutio_
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A cellák sűrűségétől függ a pontosság és gondolom a használt technológiától is (4G már központ és bázisállomás oldalon is más mint a korábbi rendszerek) és feltehetően a szolgáltatónak vannak olyan eszközei amit te nem érsz el (készülék adóteljesítményének megemelése, bázisállomás váltás kikényszerítése a pontosabb behatároláshoz, stb.)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest