Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Értem. Akkor Android alatt a telepítés és unistallálás az nem hagy maga után olyan "szemetet" mint mondjuk Win esetében, vagy az nem takarítja le? Illetve nem mondtad, hogy precízen működik-e, és volt-e vele semmi problémád (valamint a használatának következményeként sem).

petipetya: a telefon már meg van (SGS+) és nem értem ezt miért mondtad? Találtam egy programot, ami hasonlít a Win alatt használtra de nem tudom kell-e, jó-e azt használni Android alatt.
Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod! 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod!