- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Cartman023 #38952 üzenetére
És van magyar is.
-
RootRulez
félisten
válasz
molnarpeter #38879 üzenetére
Fenébe...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Törölt SMS-t vissza lehet vhogy állítani?
Esetleg van olyan progi, ami időközönként elmenti az SMS-eket egy külön helyre és a véletlen vagy szándékos törlésektől független megmarad
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
rinike #38100 üzenetére
Tisztel Rinike!
Korábban (más) is és (én) most is azt a válasz tudom adni, hogy Google Calendar-ral létre lehet hozni bejegyzést, ami (akár) 5 hetente ismétlődő eseményt is. Aztán a telefon szinkronizál vele és időben csipog. Természetesen sok napárprogram is képes rá, pl a Jorte, de ez is ugyanúgy a Google szerverrel működik együtt, nem kell neki folyamatos net, de időnként nem árt, ha szinkronizálod.
Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
Az ezekkel a widgetekkel a gond, hogy aki nyomkodja a telót sok mindent megláthat, amit nem kéne...
-
RootRulez
félisten
válasz
G4bi89 #37479 üzenetére
Adatszámlálónak 3G watchdog
Lépésszámlálónak meg talán a Sport Trackerek valamelyike...
-
RootRulez
félisten
Vagy csak osszuk meg az appBrain-es listánkat.
-
RootRulez
félisten
hüje "go".
-
RootRulez
félisten
válasz
enginev3.0 #36428 üzenetére
Hát W8-as metroval nem szolgálhatok, de WP7-essel igen, a neve:
Launcher 7. Magyarul itt érheted el.
-
RootRulez
félisten
Tényleg a fejlesztő menyit kap a Marketes árból?
-
RootRulez
félisten
Call meter 3G tökéletes a célra.
Macerás beálítnai, de ha egyszer sikerül, akkor mindent mér tökéletesen
-
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #36311 üzenetére
Erről alaposan lemaradtál.
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #36245 üzenetére
Sztem a reklámcsík...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem kapom meg az MMS-eket
Amikor MMS-t küldenek jön egy üzenet egy telefonszámról, illetve maga a telefonszám az "1" szóval erről kapok egy üzenetet, amiben van egy letötlés gomb. Rányomok, a gomb elszürkül, de nem történik semmi.
Miért nem jelenik meg az MMS simán a többi üzenet közt, ahogy annak lennie kellene?
Meg hogy tudom megnézni?
mod:
Na most WiFiről átkapcsoltam mobilnetre és így letöltötte, megjelent egy új üzenet ikon, és bevitt a küldővel folytatott beszélgetésbe. Nem érem, akkor ehhez mobilnet kell?Régen, mikor még nem volt mobilnetem, akkor is megkaptam az MMS-eket (legalábbis úgy emlékszem)
-
RootRulez
félisten
válasz
forintuser #36157 üzenetére
Nem kell asztali böngésző, létrehozhat fiókot telefonon is, nem?
hunfatal most én maradtam le.
-
RootRulez
félisten
válasz
Predator2 #36126 üzenetére
Én a
Battery Widget-et használom erre.
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
tudtok widgetnek kirakható tv műsort?
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Innen töltsétek itt tuti az igazi market link van. Olvastam, hogy egy csomó spam, reklám, akármi utánzat született az utóbbi időeben róla.
Nehogy valami x@rt telepítsetek fel.
Jim74 Örülök, hogy tetszik.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Én egy olyan alkalmazást/weboldalt keresek, amivel nyomon követhetem alkalmazások frissülését. tehát pl van egy lista én ide berakom, amik engem érdekelnek és ha az frissül a listában kijelöli, előrehozza, akármi, csak jelezze...
Azért kell, mert sok programot honosítottam, és jó tudni, ha frissül valamelyik mert akkor annak a honosítását is frissítem. Ha a telepítve lenne mind, akkor a Market azonnal szólna ez oké, de nincs kedvem soksoksok programot fölöslegesen a tartani a telón.
Szóval van ilyen alkalmazás(okat) figyelő alkalmazás/honlap, tudtok ilyenről?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Jep, van párféle, nézz szét a táblázatban.
Nem az enyém a legfrissebb.
-
RootRulez
félisten
válasz
forintuser #35979 üzenetére
Ja nem, nem olvastam, de nekem is ez a kifejezés ugrott be róla elsőnek...
-
RootRulez
félisten
válasz
forintuser #35977 üzenetére
Nem, nem olvastam.
Legalábbis nem emlékszem rá.
TRob1 Fene se tudja, utána meg kapjuk a fejmosást az "igénytelenségért"...
-
RootRulez
félisten
válasz
forintuser #35973 üzenetére
Én ezen nem igazán vitatkoznék, maradok a hivatalos formánál. Akit nem bántana a tegezés az magázva is használja gond nélkül, de aki neheztelne a tegezés miatt, az szóvá is teszi, duzzog, miegymás, hogy őt ne tegezze le egy program, akivel nem őriztek együtt libát...
-
RootRulez
félisten
válasz
molnarpeter #35971 üzenetére
Ahogy illik, magázunk.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #35621 üzenetére
Sziasztok!
Remélem emlékeztek még, hogy nekiláttam egy programnak, amiben a segítségeteket kértem. Ez a
Kingsoft Office, ami egy ingyenes és teljes értékű irodai csomag. A fordítás jelenleg 34%-nál jár. Azonban az időnk véges, mert a http://crowdin.net lokalizáló portál csak 10 napig ingyenes. Még 5 nap van, hogy szép nyelvünket beletegyük ebbe a kis hasznosságba...
Természetesen, ha nem leszünk kész vele időben a munka (részemről) utána is folyni fog, de így közösségileg mégis jobb és könnyebb, főleg egy ekkora volumenű projektnél.
Tehát akinek van kedve beszállni a honosításba, az ITT egy regisztráció után megteheti.
Jelenleg abban maradtunk, hogy a "függvénynek látszó tárgyakat" elsőre nem bizgetjük (pl. : "ACOS(number)" Szóval azt ti se fordítástok le, még ha tudjátok is mi az.
A fordítás jelen állapotát feltöltöttem, próbálgassátok. INNEN letölthető (34%)
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
Linkin #35717 üzenetére
Window.
Még szóba jöhet az OutdoorHa kevésbé pontos is jó, akkor a Beautifol Widgets és a Palmary Weather se rossz.
-
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest