Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
- 

RootRulez félisten válasz  Cartman023

üzenetére Cartman023

üzenetéreÉs van magyar is.  
- 

RootRulez félisten válasz  molnarpeter

üzenetére molnarpeter

üzenetéreFenébe...  
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Törölt SMS-t vissza lehet vhogy állítani?  Esetleg van olyan progi, ami időközönként elmenti az SMS-eket egy külön helyre és a véletlen vagy szándékos törlésektől független megmarad Köszi: RR 
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten válasz  rinike

üzenetére rinike

üzenetéreTisztel Rinike! Korábban (más) is és (én) most is azt a válasz tudom adni, hogy Google Calendar-ral létre lehet hozni bejegyzést, ami (akár) 5 hetente ismétlődő eseményt is. Aztán a telefon szinkronizál vele és időben csipog. Természetesen sok napárprogram is képes rá, pl a Jorte, de ez is ugyanúgy a Google szerverrel működik együtt, nem kell neki folyamatos net, de időnként nem árt, ha szinkronizálod.  Üdv: RR 
- 

RootRulez félisten Az ezekkel a widgetekkel a gond, hogy aki nyomkodja a telót sok mindent megláthat, amit nem kéne... 
- 

RootRulez félisten válasz  G4bi89

üzenetére G4bi89

üzenetéreAdatszámlálónak 3G watchdog Lépésszámlálónak meg talán a Sport Trackerek valamelyike... 
- 

RootRulez félisten Vagy csak osszuk meg az appBrain-es listánkat.  
- 

RootRulez félisten hüje "go".  
- 

RootRulez félisten válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreHát W8-as metroval nem szolgálhatok, de WP7-essel igen, a neve:  Launcher 7. Magyarul itt érheted el. Launcher 7. Magyarul itt érheted el. 
- 

RootRulez félisten Tényleg a fejlesztő menyit kap a Marketes árból? 
- 

RootRulez félisten Call meter 3G tökéletes a célra.  Macerás beálítnai, de ha egyszer sikerül, akkor mindent mér tökéletesen Macerás beálítnai, de ha egyszer sikerül, akkor mindent mér tökéletesen
- 

RootRulez félisten válasz  dokee78

üzenetére dokee78

üzenetéreErről alaposan lemaradtál.   
- 

RootRulez félisten válasz  kavics325i

üzenetére kavics325i

üzenetéreSztem a reklámcsík... 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Nem kapom meg az MMS-eket  Amikor MMS-t küldenek jön egy üzenet egy telefonszámról, illetve maga a telefonszám az "1" szóval erről kapok egy üzenetet, amiben van egy letötlés gomb. Rányomok, a gomb elszürkül, de nem történik semmi. Amikor MMS-t küldenek jön egy üzenet egy telefonszámról, illetve maga a telefonszám az "1" szóval erről kapok egy üzenetet, amiben van egy letötlés gomb. Rányomok, a gomb elszürkül, de nem történik semmi. Miért nem jelenik meg az MMS simán a többi üzenet közt, ahogy annak lennie kellene?  Meg hogy tudom megnézni? Meg hogy tudom megnézni?mod: 
 Na most WiFiről átkapcsoltam mobilnetre és így letöltötte, megjelent egy új üzenet ikon, és bevitt a küldővel folytatott beszélgetésbe. Nem érem, akkor ehhez mobilnet kell?Régen, mikor még nem volt mobilnetem, akkor is megkaptam az MMS-eket (legalábbis úgy emlékszem) 
- 

RootRulez félisten válasz  forintuser

üzenetére forintuser

üzenetéreNem kell asztali böngésző, létrehozhat fiókot telefonon is, nem? hunfatal most én maradtam le.  
- 

RootRulez félisten válasz  Predator2

üzenetére Predator2

üzenetéreÉn a  Battery Widget-et használom erre. Battery Widget-et használom erre. 
- 

RootRulez félisten sziasztok! tudtok widgetnek kirakható tv műsort? 
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten Innen töltsétek itt tuti az igazi market link van. Olvastam, hogy egy csomó spam, reklám, akármi utánzat született az utóbbi időeben róla.  Nehogy valami x@rt telepítsetek fel. Nehogy valami x@rt telepítsetek fel. Jim74 Örülök, hogy tetszik.  
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Én egy olyan alkalmazást/weboldalt keresek, amivel nyomon követhetem alkalmazások frissülését. tehát pl van egy lista én ide berakom, amik engem érdekelnek és ha az frissül a listában kijelöli, előrehozza, akármi, csak jelezze... Azért kell, mert sok programot honosítottam, és jó tudni, ha frissül valamelyik mert akkor annak a honosítását is frissítem. Ha a telepítve lenne mind, akkor a Market azonnal szólna ez oké, de nincs kedvem soksoksok programot fölöslegesen a tartani a telón. Szóval van ilyen alkalmazás(okat) figyelő alkalmazás/honlap, tudtok ilyenről? Köszi: RR 
- 

RootRulez félisten Jep, van párféle, nézz szét a táblázatban.  Nem az enyém a legfrissebb.  
- 

üzenetére forintuser

üzenetéreJa nem, nem olvastam, de nekem is ez a kifejezés ugrott be róla elsőnek...  
- 

üzenetére forintuser

üzenetéreNem, nem olvastam.  Legalábbis nem emlékszem rá. Legalábbis nem emlékszem rá.TRob1 Fene se tudja, utána meg kapjuk a fejmosást az "igénytelenségért"...  
- 

üzenetére forintuser

üzenetéreÉn ezen nem igazán vitatkoznék, maradok a hivatalos formánál. Akit nem bántana a tegezés az magázva is használja gond nélkül, de aki neheztelne a tegezés miatt, az szóvá is teszi, duzzog, miegymás, hogy őt ne tegezze le egy program, akivel nem őriztek együtt libát...  
- 

RootRulez félisten válasz  molnarpeter

üzenetére molnarpeter

üzenetéreAhogy illik, magázunk.  
- 

RootRulez félisten válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreSziasztok! Remélem emlékeztek még, hogy nekiláttam egy programnak, amiben a segítségeteket kértem. Ez a Kingsoft Office, ami egy ingyenes és teljes értékű irodai csomag. A fordítás jelenleg 34%-nál jár. Azonban az időnk véges, mert a http://crowdin.net lokalizáló portál csak 10 napig ingyenes. Még 5 nap van, hogy szép nyelvünket beletegyük ebbe a kis hasznosságba... Természetesen, ha nem leszünk kész vele időben a munka (részemről) utána is folyni fog, de így közösségileg mégis jobb és könnyebb, főleg egy ekkora volumenű projektnél. Tehát akinek van kedve beszállni a honosításba, az ITT egy regisztráció után megteheti. Jelenleg abban maradtunk, hogy a "függvénynek látszó tárgyakat" elsőre nem bizgetjük (pl. : "ACOS(number)" Szóval azt ti se fordítástok le, még ha tudjátok is mi az. A fordítás jelen állapotát feltöltöttem, próbálgassátok. INNEN letölthető (34%) 
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten válasz  Linkin

üzenetére Linkin

üzenetéreWindow. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Még szóba jöhet az Outdoor Ha kevésbé pontos is jó, akkor a Beautifol Widgets és a Palmary Weather se rossz.  
- 

Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RR
 RR  

Palmary Weather
 Palmary Weather innen
 innen 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

App Protector
 App Protector Gyorsaságra csak nem adta...
 Gyorsaságra csak nem adta... 

Traffic Monitor
 Traffic Monitor 

Kingsoft Office
 Kingsoft Office 

AutoAnswer
 AutoAnswer