Hirdetés
Aktív témák
-
Roll_91
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg egy APN Váltó programot ami nem on- off olja hanem a különböző APN-ek között vált és fut icsn.
Köszii!
-
StG
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e valaki hasonlóval: Egy ideje nem működik az alkalmazások frissítése a GooglePlay-ről akkor, ha az asztali gépen keresztül csatlakozom az internetre. A letöltésnél hamar eljut a "Várakozás a hálózatra" állapotig, de onnan tovább semerre. Keresgéltem fórumokon, ott leginkább a 4G hálózaton való frissítésnél írtak hasonlókat, de érdemi megoldást nem találtam. Illetve egyet mégis: ha törlöm a Google Play frissítéseit és így visszaállok a régi Android Marketra, onnan gond nélkül frissít. Ez viszont egyrészt nem túl előremutató megoldás, másrészt gyorsan visszafrissíti magát a Play-re, tehát csak időleges megoldás.
-
addikt
válasz kenny123 #46539 üzenetére
Üdv!
Ha rootolt a telefonod, akkor pl. Root Explorer-el navigálj el ide: /data/app/, keresd meg az adott appot, nyisd meg (view) és ott lesz a widget iconja valamelyik drawable mappában. (pl res/drawable-hdpi). Ezt kicserélheted tetszés szerint egy méretre, névre azonos fájllal. Ha láthatatlant akarsz, akkor beraksz egy üres .png-t. (itt ctrl+s). Ezek után lehet, hogy kell neki egy restart, de elviekben működnie kell.
@StG ha root joggal rendelkezel, akkor /system/app-ból törölheted a MarketUpdater.apk-t, így nem frissíti vissza. Talán nem a legjobb megoldás, de működni fog, ha csak ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
-
Fauno
tag
Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy mi a különbség az MX Plyer és az MX Player Pro között?
-
Teasüti
nagyúr
Megoldható vhogy az SD kártya titkosítása GB CM7 alatt?
Keresgéltem a GB óta adaptált device-level encryption kérdést illetően és arra jutottam, hogy számomra ismeretlen ok miatt, csak egy-két Galaxy telefon rendelkezik ezzel a képességgel.
Aztán azt találtam, hogy a CWM alapjaiban vétózza meg a készülék titkosítását.Szóval marad a szoftveres megoldás, ha van ilyen.
A kérdésem pedig: van ilyen?
Olyasmire gondolok, ami transzparens a rendszer számára, ami az élő fájlokat is tudja titkosítani (mivel a fél rendszer az SD-ről fut).Köszi!
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy egy program kétszer is fel legyen telepítve, egymástól függetlenül. Azét kéne, hogy egy proginál 2 különböző fiókot szeretnék használni felváltva, de a progi erre nem biztosít lehetőséget. És nincs kedvem ki-be jelentkezgetni a azonosítókat meg jelszavakat oda-vissza pötyögni...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
liquidmoon
aktív tag
Sziasztok! Van Samba kliens android alá? Hálózati média lejátszóról szeretnék tartalmakat a tableten nézni, hallgatni.
-
fatal`
titán
válasz liquidmoon #46568 üzenetére
A legtöbb fájlkezelőben van. Total Commander (LAN Pluginnal), ES File Explorer, Astro.
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Lg p350-en próbáltam ki a locus nevű programot, szépen el is indul, de bárhová bökök a menüben térképek vagy ilyesmi szinte rögtön ki lép hibaüzenettel.
Lehet összefüggésben ez azzal, hogy a googlemaps app-ot eltávolítottam a telóról?
Nagyon örülnék offline is használható túrázásra is alkalmas app-nak.Köszi ha tudtok segíteni!
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
dobostorta
tag
Háj!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan fényképező, videófelvevő appot, ami ha fényképezek/felvételt készítek nem ad hangot(exponáláskor)?
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan monitorozó alkalmazás, ami a memóriahasználatot figyeli, és egy grafikonon kijelzi, hogy mikor mennyi volt az adott app memóriahasználata?
-
Pajoz
őstag
válasz Bone123 #46572 üzenetére
Lehet, hogy nem a legfrisebb... de ez van
meg a gépemen.
Adobe_FlashPlayer_11.0.1.152[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Cartman023 #46573 üzenetére
Attól tartok nincs, ha lenne szerintem már megtaláltam volna. Sajnos az Android nem igazán jeleskedik olyan monitorozó app-okban, amik history-t is tudnak.
Még a végén kiderülne, hogy nem is olyan frankó rendszer.(#46571) dobostorta
LG Camera-ban kikapcsolható, az már más kérdés, hogy az én LG-men egy rakás szar, így töröltem is.
Ha fontos a gyáridban is kicserélgetheted a hangfájlokat üresre, viszont ez már nem egyszerű. Korábban leírtam egyébként hogy kell a Viber kapcsán.[ Szerkesztve ]
-
ats123
csendes tag
Nagyon sok bosszúságot okozott már nekem, hogy az op rendszer automatikusan bezár minden programokat.
Próbáltam már több rommal, más több programmal. Nincs taskkiller és üres a telefon frissen van telepítve.
Elindítok egy zenelejátszó vagy egy ébresztő időzítő programot, és kiröhög az android!
Ha kikapcsol a kijelző már másodperc múlva megáll a zenelejátszás (bármilyen lejátszóval a beépítettel is) vagy az időzített funkció nem jelez. Csak ha kinyitom a képernyőt.Hogyan lehet beállítani, hogy ezekből a programokból NE lépjen ki?
-
Sziasztok baratnőm telcsije eldobálgatja a wifit nincs valami progi ami autón csatlakozik ha érzékel hálózatot? Romot még nem akarok cserélni...
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
atillaahun
veterán
válasz ats123 #46577 üzenetére
Sehogy.
Mennyi RAM-od van?
512 MB-nál azért nem kellene ennyire rosszul viselkednie.
Készülék? ROM?(#46579) royalka
Hát akár hardveresen, akár szoftveresen szar a WiFi, szerintem azon egy user app nem fog segíteni. Oda komolyabb fegyver kellesz. Inkább a telefon topic-jában kérdezősködj.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz atillaahun #46580 üzenetére
De egy ébresztőnek vagy zenelejátszónak szerintem még 256megánál sem. Főleg hogy úgymond még üres is a telefon. Mindenesetre fura.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ats123
csendes tag
válasz atillaahun #46580 üzenetére
Bocs lemaradt! Sajnos 512Mb nincs pláne nem üresen!
HTC Hero 288 MB RAM, 512 MB ROM (VillainROM14, WildHeroWWE, CM7.2)
Memória használat total 198Mb átlagosan szabad 50-60MB akkor ha megy a zenelejátszás -
őstag
válasz ats123 #46577 üzenetére
Nálam Android 4.0.3-on Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Alkalmazások -> Háttérfolyamatok korlátozásánál lehet beállítani, hogy mennyi programot engedjen futtatni. Ha van ilyen menüpontod, akkor itt nézz körül, "nincsenek háttérfolyamatok" a legagresszívebb.
Lehet, hogy nálad túl sok háttérfolyamat fut a háttérben, amik ennyire elviszik a memóriát. Advanced Task Killer-ben be lehet állítani, hogy lője le a nem kívánt programokat (pl. drive, map, google+, stb...).
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz ats123 #46582 üzenetére
Hát 256-os telefonokkal sajnos/szerencsére nincs tapasztalatom, bár ahogy kolléga mondja, azért alapfunkcióknak azon sem kellene beszarniuk.
Esetleg nézd át ES Explorer-rel a /system/app könyvtárat és törölj ki pár tucat rendszerprogramot, hogy több RAM-od maradjon. Ehhez mondjuk nem árt tudni melyik mi.
Esetleg Autostarts-al babrálj még, automatikus indítások tiltására való, szintén RAM kímélés címén.
Végső megoldás pedig a V6 Supercharger Script. Bár az már erősen haladó fokozat.De végül ez megint erősen telefonspecifikus kérdés, úgyhogy szerintem nem itt fogod megtalálni a választ, hanem (esetleg) a telefonod topic-jában.
[ Szerkesztve ]
-
garfimacska
csendes tag
Sziasztok !
Kellene valami alkalmazás, ami hangosan jelez, ha piszkálják a telómat .... akár csak megemelik is.... próbáltam a Safe Lock programot, de meghülyítette a telómet... ( ki-be kapcsolgatta a kijelzőt )
Minden 5letet megköszönnék...
ja... Defy+ Cyanogen 9mod
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz garfimacska #46585 üzenetére
Sajnos kikapcsolt képernyővel nem működnek a szenzorok, így hacsak nem akarsz nagyon karcsú akksi időt, akkor nem hiszem, hogy lesz ilyen alkalmazás.
Ha a képernyő bekapcsolástól indulunk onnantól már lehet vele babrálni mindenféle okosságokat Tasker-rel.
Mondjuk állíthatsz olyat, hogy ha be van kapcsolva a kijelző, és nem vízszintes állapotban van, akkor kimaxolja a hangerőt, és lejátszik valami előre beállított (szirénázó) zeneszámot.
Esetleg beolvas SVOX Hun-nal egy előre beállított szöveget, teszem azt: TEGYÉL LE DE AZONNAL, MERT MEGRÁZLAK!!!Bár inkább az a kérdés mi lenne a cél. Vagy minek az elkerülése.
Mert ha a gyerek matatja, akkor fel kell tenni a szekrénytetejére.[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Sziasztok!
Futáshoz kellene nekem valami program, ami használ GPS-t, mutatja a megtett távot és időt
KöszönömAki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
garfimacska
csendes tag
válasz atillaahun #46586 üzenetére
köszi Érdekes, mert a safe locker speciel abban jó volt, hogy kikapcsolt képernyőnél is beindult bármilyen mozgásra...
A karcsú akksi nem gond, mert csak ritkán kellene használnom, adott körülmények között... ( nincs lehetőség a teló elzárására, de magammal se vihetem, a közelben hagyom , még jócskán hallótávolságon belül )
Bocsi, hülyeuser vagyok.... Tasker ?? Mondjuk kompromisszumnak talán ez is jó lehetne.... hol és hogyan kell beállítani ?
-
Piwi
veterán
Köszönöm a válaszokat
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
atillaahun
veterán
válasz garfimacska #46589 üzenetére
Hát az úgy azért gyanús. Akkor lehet nem hagyta aludni a telefont.
Tasker egy program, amivel szinte minden elképzelhető dolgot meg lehet valósítani. Éppen ezért nem is a legegyszerűbb a kezelése.
Ha viszont csak ritkán lenne erre szükség, akkor megoldható, hogy ébren tartja a képernyőt egy időre, és akkor már visít ha babrálják.
Részletek a fent linkelt topic-ban.[ Szerkesztve ]
-
garfimacska
csendes tag
válasz atillaahun #46592 üzenetére
Köszönöm, olvasom...
-
dobostorta
tag
válasz atillaahun #46575 üzenetére
Kösz a helpet, az Lg Camerában tényleg kitudtam kapcsolni....
MÁS:
Tudnátok ajánlani olyan navi progit, ami konkrétan gyalogosan és tömegközlekedéssel utazóknak van. Itt arra gondolok, h megtervezné h melyik buszra/metróra kell felszáljak, stb. és utána azt is mondaná, h pl. menjek végig egy utcán ott menjek le az aluljáróba és jöjjek fel x,y helyen stb.
-
kymco
veterán
Létezhet olyan alkalmazás, ami widgetben (vagy parancsikon) képes a billentyűzet váltás funkcióját előhozni egy kattintással?
www.refujvaros.hu
-
atillaahun
veterán
válasz dobostorta #46594 üzenetére
Ezt egyelőre csak a GMaps tudja Pesten.
-
dobostorta
tag
válasz atillaahun #46596 üzenetére
Google maps?
-
atillaahun
veterán
válasz dobostorta #46597 üzenetére
(#46595) kymco
Szerintem csak a nyelvi beállításokhoz tudsz parancsikont kirakni. Onnan ugye még 1 érintés a billentyűzetváltás. Teljesen közvetlent sajnos nemtudok. -
punky10
addikt
válasz atillaahun #46596 üzenetére
Meg a SmartCity(okosan utazom)progi.Legalábbis másfél éve,2.1-en jol működött...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Pecc
őstag
PC (wmp, jetaudio esetleg foobar) távirányításra milyen alternatívák vannak? adott egy wifi router ezen keresztül mehetne a móka.
Remotedroidot próbáltam, de azon kivül, hogy fapados még pontatlan is de nagyon.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest