- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
addikt
Jaj, bocsáss meg, hogy segíteni szeretünk volna!
"Nagyon tetszik, hogy mutatja az ékezetes karaktereket "
A mosolygó arc előtt inkább írásjelet tehettél volna, akkor most egyértelmű volna a dolog. Egyébként akárhogy olvasom ez egy kérdés, vagy is a te problémád. Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy arra válaszoltunk amire gondoltál.
"hogy mutatja az ékezetes karaktereket " tökéletesen!
Amúgy meg nagyon szépen KÖSZÖNÖM!randras
Nem tudom, hogy mennyire izgat a kvantum fizika, de mostanában vélték felfedezni, amit földi valóságban ok-->okozatnak vélünk, az a kvantum fizika szerint fordítva van. Előbb van az okozat és utána az ok.
Szerintem ebben az esetben is ez történhetett.
Ha jobban érdekel a téma, akkor itt olvashatsz róla. Kvantum-radar[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok. Mi a neve annak a programnak. A mi rezegteti a telefont akkor amikor a tárcsázott fél felveszi a telefont. Vagy a befejezett beszélgetést is rezgéssel jelzi. Jó kis progi csak a neve nem ugrik most be. És felszeretném rakni a telómra. Jó mert ha épp tárcsázok valakit akkor addig nem kell a fülemhez emelni a telót. Kérlek segítsetek nekem.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
GrandS
senior tag
Androidos névjegyzékbe importálható csv vagy excel file, ha igen hogyan?
Az importálás SD-kártyáról importál ilyet, vagy csak vcard-ot? -
GrandeP
addikt
Üdv!
A google, "gyari" gmail progijabol hogy tudok kitörölni fiokot?
Jelenleg kettö van beallitva, egyiket szeretnem törölni...Köszi.
Ahh, meglett... hogy lehet ilyen hülye elrejteni (szinkronizalasnal) azt menüpontot?
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
TRob1
veterán
válasz GrandS #46457 üzenetére
Véleményem szerint aki nem akar gmailezni, annak nem kellene az android sem.
Amúgy sajna más megoldást nem tudok, igaz nem is kerestem, mert sztem teljesen értelmetlen mást keresni. De attól még létezhet, vki talán majd tud vmi okosat.
Illetve tudok. Vannak ilyen konverterek, meg kell próbálni. Pl: CSV to VCF (vCard) Converter
¤ R'n'R ¤
-
darvinya
titán
válasz GrandS #46455 üzenetére
Készít egy fals vcard-ot és lementi.
Az a gépen megnyitja és annyi másolatot készít amennyi szükséges ezekbe egyesével beírja a neveket és a végén egy könytárba menti.
Utána bezippeli és átnevezi a .zip-et vcard végüre.Vagy egy konvertet keres.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
GrandeP
addikt
Hogy ne tudna mar?
Csak nem telefonban kell gondolkodni, hanem pcben es böngeszöben... gmailböl meg beimportalja az android a telora... utana lehet törölni a fiokot, csak nem latom ertelmet...
Mert ha mar meg van szinkron onnantol kezdvbe nem lesz problema...gmail --- cimtar --- importalas ---
Es fel is ugrik egy ablak...
Névjegyek importálásaCSV-fájlokat az Outlook, az Outlook Express, a Yahoo! Mail, a Hotmail, az Eudora és néhány más alkalmazásból is lehet importálni. Ezenkívül vCard formátumú fájlokat lehet importálni az Apple-féle címjegyzékből és más hasonló alkalmazásokból.További információ
Válasszon egy CSV- vagy vCard-fájlt a feltöltéshez:
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Melyik használható jobban? A Picasa mobile vagy a Picasa Tool?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
spiritex
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy ha a Nova Launcher Beállítások ikonját letöröltem a kezdőképernyőről, amit magától kirakott, azt honnan tudnám újra kitenni valamelyik kezdőképernyőre? Mert nem találom sehol sem...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
R19
senior tag
Az lgCamera-n kívül ismertek olyan videó felvevő progit, amely tudja felvétel közben a folyamatos autófókuszt?
-
Nagyon tetszik a nemrég valaki által ajánlott Rings Digital Weather Clock, viszont van egy hibája: csak egy helyszín időjárási állapotát tudja mutatni.
Tudnátok-e olyan alkalmazást ajánlani, ami tud több helyszínt is kezelni és jól bevált app?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Lehet az ellen tenni Skype-ban, h a telóképernyőt feloldva ne jelenjen meg "Bone elérhető" üzenet az ismerősöknél minden egyes alkalommal? Eddig lezárt képernyőnél is tudtak hívni, azaz a kapcsolat aktív, jó lenne tehát ha nem küldene minden feloldáskor "elérhető" üzenetet. Tudtok erre megoldást?
-
atillaahun
veterán
Az EX Dialer tényleg nem tudja a 45 mp-enkénti rezgő visszajelzést, vagy csak én nem találtam meg?
Csak mintha azt írták volna itt korábban. -
Teasüti
nagyúr
Marketen hiába keresek PGP progit, mi?
Van vmi US export törvény, ami korlátozza a kriptográfiai programokat, ha jól rémlik? -
stefi68
addikt
Tegnap volt itt szó a Locus és OsmAnd programokról. mindkettő remekül kezeli a Mapsforge típusú vektoros térképeket (túrázáshoz, barangoláshoz).
Egyelőre tesztelem a két programot. jelenleg az OsmAnd a nyerő, gyorsabb, szimpatikusabb.
Egyetlen negatívum jelenleg, hogy az egyes objektumok (település, látványosság) neveiben található ékezetek (főleg Ő, Ű betű) nem jól jelennek meg (azaz sehogy, pl. "dűlő" -> "d l "Aki használja az OsmAnd -ot megnézhetné, nála is így van? Esetleg megoldás?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
spiritex
veterán
válasz atillaahun #46485 üzenetére
Ez hol is állítható ICS alatt? Mert tényleg!, nálam is mindig újra kapcsolódik a netre ébresztés után..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz atillaahun #46485 üzenetére
Elképzelhető, ám állítani ezt nem lehet, legalábbis Wifi beállításoknál nem találtam idevonatkozó opciót, még körbenézek máshol is.
Hunfatal: Skype-ot csak hanghívásra használom, aki fent van azzal ingyen megy a telefonálás, kb. ennyi, különben fut a háttérben és így nem sok akkut eszik. Az IMO (béta) viszont pont nem tud hívni...
-
Kakumix
senior tag
válasz Teasüti #46486 üzenetére
Magyarország nincs a tiltott országok listáján, így ha jól van beállítva a Play-en az app akkor látszania kellene. Én ezeket találtam a Play-en kb. 8 másodperc alatt: Symantec PGP Viewer, OpenPGP Manager, APG
Legyen szép napod!
-
llll
senior tag
válasz stefi68 #46488 üzenetére
xperia minin szépen kezeli az ékezetes betűket is
akkor is, ha az általános beállítások>preferált nyelvben a rendszer nyelvét választom és akkor is, ha a magyart
ezeket a dolgokat töltöttem le:
offlne térképek:
-hungary europe srtm
-hungary openmaps
-world basemap
+ a beszédadat felvett angol-t
és a beszédadat tts hu-tts-t
bár az utóbbi kettőnek valszeg nem sok köze lehet az ékezetek megjelenítéséhez, de a térképeknek talán
egyébként baromi jó kis proginak tűnik túrázáshoz
(pl nem kell találgatnom hogy most jobbra, vagy balra induljak 1 túristaúton a magyar vadon közepén bekapcsolva a navit... )
várom, hogy élesben is kipróbálhassam[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
bubi92
őstag
más is tapasztalta rajtam kívül, hogy a swype lassú? mintha egykét másodperccel le lenne maradva tőlem.
/blade ice armor II reborn rommal/
-
r4z
nagyúr
válasz bubi92 #46496 üzenetére
Nálam akkor vannak problémái, amikor backspace-t nyomkodok. Össze-vissza ugrál a kurzor, nem azt törli, ami következne, hanem 2 karakterrel vagy éppen egy sorral előrébb. Ha backspace után (de előfordul, hogy csak simán) elkezdek gépelni, ugyanez, nagyon hektikus.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest