Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz dokee78 #33694 üzenetére
Marketen nem lesz, mert nem azon keresztül lehet megvenni.
Hanem, amikor feltelepíted, akkor az Trial, és amint belépsz a regisztrált neveddel, amivel kérted az ingyen license-t is, akkor már fullos (limit nélkül) lesz.5 készüléken lehet max használni, csak azt nem tudom én se, hogy ha mondjuk eladom, akkor azt ha törlöm (ha lehet), akkor már nem-e számol bele az 5-be, vagy pedig igen még nem olvastam utána.
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
aggleány
addikt
válasz tomy86 #33696 üzenetére
Köszi. Megpróbálom még egyszer mindkét verziót, és ha nem megy, akkor zaklatlak priviben.
Szerk.: Na jó, a fene sem érti. Megint nyitottam a programot, erre magától megindult megint a letöltés, amit az előbb félbeszakított, és már ott is van felül a havidíj, meg szépen kijelzi a százalékokat is. Szóval most már megy.
Még egyszer köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz alexander12 #33707 üzenetére
Részemről azért, mert megszoktam. Nem használom el az 500 MB-ot, de nem szeretem, ha belassítanak, és néha tényleg kell a net. A 180 percet meg simán lebeszélem. Ha jobb ölteted van, szólj.
-
tomy86
addikt
Az én telefonálási szokásaimhoz például jobb a MédiaMánia (kiszámoltam). Olcsóbb percdíj, olcsóbb sms. Adatforgalomnál meg elég szokott lenni az 500 mega (médiamániaS), úgyhogy nem zavar a túlforgalmazási díj.
(#33704) aggleány: nincs mit. Örülök, hogy végül sikerült. -
xSide
őstag
200 jár hozzá...
Egy kis összehasonlítás:Média-Mánia S:
havidíj: 5250 Ft
adatforgalom: 500 MB + túlforgalmazási díj
percdíj: 29 és 33 ft
sms: 29 ft (50 db ingyen = értéke kb 1500 ft)Média-Mánia XS:
havidíj: 3250 Ft
adatforgalom: 150 MB + túlforgalmazási díj
percdíj: 32 és 37 ft
sms: 32 ftMozaik XS:
havidíj: 3000 Ft
adatforgalom: 200 MB és nincs túlforgalmazási díj
percdíj: 34 és 37 ft
sms: 37 ftAmit én használok:
ECO:
havidíj: 1920 Ft (+2000 Ft internet) -> 3920 Ft
adatforgalom: 500 MB és nincs túlforgalmazási díj
percdíj: 29 és 39 ft
sms: 29 ftSajnos a használhatatlanná tett 32 kbit-es sebesség csökkenés miatt, inkább fizetek a többért-többet!
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
Linkin
senior tag
Tudtok valami jó zenelejátszó programot?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
xSide
őstag
válasz aggleány #33717 üzenetére
Mindegyik csomag lebeszélhető 100%-ban, így jön ki a mania-s is 181 percre, ha visszaosztjuk a 29 ft-os (hálón belüli) percdíjjal az 5250 ft-os havidíjat
Az eco-nál pl.: 1920 ft / 29 ft = 67 perc van ingyen!Összességében az igazi különbség csupán az adat túlforgalmazás díjában mutatkozik és a mobil tv elérhetőségében!
A mania sms "ajándék" értéke 1450 ft, így a két tarifa (eco-media) különbsége csupán 120 ft lehetne, viszont én eco-val nem küldök ennyi sms-t így "spórolok" 1330 ft-ot hozzád képest -
vendingo
veterán
A tarifás/mobilnetes/mobil tv-s dolgokat nem a T-mobil topicjába kellene megvitatni?
Ez itt nagyon OFF, legalábbis engem nagyon nem érdekel.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tomy86
addikt
Kellene egy kis segítség angoltudás pótlására Ma callvote felhívta a figyelmemet, hogy a netről letölthető call meter 3g médiamániaS beállítás hibás. Úgy látszik, hogy az elküldés után még módosítottam, de kiment a fejemből. Kellene írnom a fejlesztőnek és elmagyarázni, hogy cserélje ki a javított verzióval. Na ehhez már kevés azt angolom. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Nospa
tag
sziasztok
reggel frissítettem volna a telefon szoftverét, de kikapcsolt, és azóta nem indul újra, egyet rezzen és ennyi, és nagyon halványan villog közben a zöld led.
mit tegyek? help pls sonny ericson xperia mini pro sk17i[ Szerkesztve ]
Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
dokee78
félisten
Ez app topik azaz alkalmazások.
1. Benézel ide.
2. Átnézed ezt. Végefelé,esetleg kérdezd meg Lasy-t. -
wayne1
senior tag
Hali
A Titanium backup vagy az Ultimate Backup progi jobb szerintetek? -
Rokko77
tag
Hi, talán nem ez a lejobb topik, de van egy PoV Mobii 2XL tabletem és hard resetelnem kellene. Képtelen vagyok rájönni melyik gombokat kell ehhez lenyomni...nem is találtam meg eddig sehol. Tud valaki segíteni ?
Korán keltem, hol az arany?
-
flash-
veterán
létezik olyan androidos alkalmazás amvel a főképernyőre ki lehet iratni a hálózati hirszolgaltatás alapján kapott poziciót?(tehát városnév)
-
decoati
aktív tag
válasz molnarpeter #33726 üzenetére
és, jó rajta a basszus?
egyéb: CloudAround, valaki?
Egyébként ez a "felhőből lejátszó" történet mennyire jó ötlet, ha 320-as mp3-at, vagy FLAC-ot (akár 1 Mbit) akarok játszani? Melyik "felhőtároló" tud ilyen sávszélt kiszolgálni streamben? Dropbox esetleg? (nincs nekemmég asse')család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
Rokko77
tag
-
xSide
őstag
Image Hunter a használható képkereső!
Sok appot kipróbáltam, végül ez lett a nyerő...
Frissitve majd egy éve volt, de az újabbak tudásban és sebességben még sem múlják felül
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki képeket keresgélne és unja a böngészős alternatívát... -
VMatteo
őstag
Melyik ébresztő tud ébreszteni saját mp3-al? Az alarm clock Xtreme-ben hiába állítom be az mp3-at, nem használja
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz TazLeacher #33739 üzenetére
sound type music, és kiválasztom a számot. Olyan nagyon nem lehet elrontani...
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
-
Vikt0r
aktív tag
hali
Tudtok ajánlani valami jó tudományos számològép appot ami tud komplex számokat is?
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tudtok esetleg egy jól működő widgetet aminek segítségével tudunk kapcsolgatni különböző telefonos funkciók között? (gondolok most a hangerő, rezgés, néma üzemmód, wifi, fényerő, adatforglaom, gps)
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest