Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
energiagazdálkodos widget ott lesz,de 2.2-ön nem biztos hogy ez a kapcsolo van gyárilag....nekem se volt.(2.3-on már van)
[ Szerkesztve ]
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
Something_
őstag
válasz Dr_Senkihazi #25899 üzenetére
Csinálsz egy fehér listát vagy minden héten fekete listára rakod az új embereket?
-
vinikorn
aktív tag
Nincs valakinek kedve elmagyarázni, hogy ezt a Sudoku játékot hogyan kell játszani: [link]?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Something_ #25905 üzenetére
Minden kis négyzetben (3x3), minden sorban, minden oszlopban legyen meg minden szám 1-9-ig (egyformák nem lehetnek egy sorban sem és egy kis 3x3-as mezőben sem) Kész.
¤ R'n'R ¤
-
dokee78
félisten
válasz Dr_Senkihazi #25896 üzenetére
Sanity,a fizetős.
-
addikt
válasz Something_ #25908 üzenetére
Pedig valóban jó játék, kár, hogy telefonon nem igazán jól játszható, hiszen a lehetőségeket nincs hová felírni...
Jó szerencsét!
-
dokee78
félisten
Miért egyforma az arcotok?
Hát nem lett trónfosztás,maradtam a Smart keyboardnál.
Vannak jó ötletek a Swift key X-ben,de a Smart jobb. -
Fuvesz
csendes tag
Ha belépek a marketbe, bármelyik app-nál azt írja, hogy nem rendelkezem, kompatibilis készülékkel, azoknál is, amiket korábban töltöttem le, és jelenleg is használok. Így persze most semmit sem tudok letölteni, akár fizetős, akár ingyenes. Tudna valaki valamilyen tippel segíteni?
-
TazLeacher
nagyúr
Az AddFree leszedi az Angry Birds-ből is a reklámokat? Mert Ami játékom van, és van belőle fizetős, megvettem, de ebből nincs. Ettől függetlenül onnan is kikapja?
-
r4z
nagyúr
válasz TazLeacher #25914 üzenetére
Igen, minden alkalmazásból eltünteti.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
chab7
addikt
Nekem spec a mérgesmadárban a saját reklámjait nem szedi ki.
Barika, nekem is maradt a smart billentyű, mert ugyan nagyon jól tippel mit akarok írni, de a smartban a kompakt kiosztás hiányzik. Nagyon picik így nekem a betők a swiftben. De alternatívának jó.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel konnyen, gyorsan, egyszeruen lehet a hangeroket szabalyozni valamki widget formajaban. Ha lehet ne tul nagy es epeg ha csak ennyit tud.Koszi
-
-secret-
Arcképgyáros
valaki tudna segíteni, hogy android WidgetLocker-nél hogy lehet az órát szerkeszteni mert mindent tudok csak azt nem, neten meg van 1-2 jól kinéző lockscreen.
-
TRob1
veterán
válasz TazLeacher #25914 üzenetére
Tessék. (Mondjuk megvenni nem tudod , de van )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
fatal`
titán
válasz kavics325i #25859 üzenetére
Az is bankfüggő, OTPnél pl. lehet vele neten fizetni.
(#25914) jer1cho: Mindenhonnan kikapja, rendszerszinten. Böngészőből sem éred el őket utána, mert hosts fájlt szerkeszt.
(#25915) pethYet: A Swift valóban pontosabb, de én a Smarttal is jól tudok írni. És az legalább kezelii az ékezeteket a qwerty billentyűzeten is rendesen. Ennek ellenére, ha bekerülne ez a funkció a swiftkeybe, akkor váltanék rá. Úgyhogy vannak hibái a swiftkeynek is, persze kevés embert érint, mert kevés telefonon van fizikai qwerty.
[ Szerkesztve ]
-
doddencs
senior tag
nem tudtok esetleg olyan óra widgetet, ami 4*1-es, és tudja mutatni a rendszer adatokat (ram, memória, sdmem, aksi..) is. Olyan kéne nekem, mint a Sense Analog Clock widget, csak 4*1-ben.
Ha nincs ilyen, 4*2-ben van más alternatíva?
-
TRob1
veterán
Nemtom volt-e, de még ez is bekerült a mai "occsókaságok" közé:
¤ R'n'R ¤
-
adam3
aktív tag
Az para ha titaniummal letöröltem a gyári naptárat és most a gemini calendar sem megy? van valami visszaállítási lehetőség a factory reseten kívül? 4 napja ezt a szart állítom, nem akarom elölről kezdeni...
-
adam3
aktív tag
Sony Ericsson Xperia Ray
2.3.4-es alap ROMNagy volt a lendület és azthittem másik naptár menni fog az alap nélkül...
Na de ahogy nézem nem sok esélyem van, szóval factory reset maradt...
mekkora egy hülye vagyok
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Melyik ingyenes kamera progit érdemes felrakni?
Videofelvételre kéne fotózás mellékes
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
retroid
senior tag
-
retroid
senior tag
Ezen az lg cameran kivul melyik jo még?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz fatal` #25771 üzenetére
Ezekben sehol sem olvasni, hogy lehet fizetni vele.
"Ezek szerint a PayPal-számlával ki lehet majd egyenlíteni az Apple App Store-ban, a Blackberry App Worldben és az Android Marketen vásárolt alkalmazások ellenértékét is."
A hangsúly a "majd" szón van. És ez azóta sem változott, legalábbis az Android Market esetében.
-
vinikorn
aktív tag
Ez a Call Recorder I Total Recall a regisztrációkor kéri a telefonszámomat: [link]. Megadhatom?
Nagyon bonyolult regisztrációs folyamatot kér. Kipróbáltátok? Mit kell csinálni a regisztrációkor?
-
janagawa
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani xTAB-ra office progit?
Mert ilyen szutyok demokat találtam de az semmi.
Word,Excel,PPTKöszi!!!!
-
fatal`
titán
Pár napja valaki belinkelte a magyar fordítás apkját a Go Launcher Exhez. Meg tudná tenni mégegyszer? Nem találom a hsz-t.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest