Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Aktív témák
-
Danesz94
senior tag
siasztok.
Tudja valaki, hogy ennek a játéknak mi a neve?
http://www.youtube.com/watch?v=VyjGm-YmcO8&feature=related
köszi -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Guitar Hero szerű app-ot tudtok mondani? Tudom van droidra "rendes" GH,de az elég tré.
-
BigBlue69
őstag
válasz DemonDani #25056 üzenetére
Nálam annyinak irja??Hol a problem?
Danesz mindjárt mondom.. nem olyan rég láttam!
Hasonlit rá:
-TurboFly 3D
-Return Zero[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ko9
addikt
-
baandii
senior tag
Én a Paper Camera-t vettem meg minden gond nélkül...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ma vettem a webes Marketen pár olcsó alkalmazást, amik úgy letöltődtek a telómra, hogy az le volt zárva, az adatkapcsolat le volt tiltva, és a wifi úgy van beállítva, hogy lezáráskor kikapcsoljon, kivéve, ha töltőn van a telefon (nem volt töltőn). Hogyan lehetséges ez? Van valami, ami lezáráskor nem engedi a wifit kikapcsolni? Mi lehet az?
Illetve ha a wifi nincs kikapcsolva, hogyan lehet, hogy bő 1 napig bírja a telefon töltés nélkül (Optimus 2x). Gondolom a bekapcsolt wifi mellett 5-6 óra alatt le kellene merülnie. -
chab7
addikt
válasz Tesztelo.hu #25071 üzenetére
Dehogy kellene. Sosem kapcsolom ki a wifit és kb ugyanaddig bírja mint annak akinek ki van. Max akkor merülne jobban ha valami folyamatosan használná is a háttérben (pl torrent).
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
kerekfej
addikt
-
BigBlue69
őstag
A Shazam továbbra sem megvásárolható Magyarországról. Ahhoz Market enabler szükséges és UK beállításokkal megy. Androidportal-on irták..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Merlini
tag
Nekem sikerült a Shazam Encore -t bevásárolni.
Tippjeim mi kellhet ehhez.
Ezt a Market Enabler -t használtam, ezt töltsd le.
Számítógépen minden google-s cuccból kijelentkezni, bezárni a böngésző oldalait. (Gmail, Android Market, Wallet stb.)
Telefont beállításokban átállítani: English (UK)
Repülőgép üzemmód, GPS lelő.
Reboot.Repülőgép üzemmódot ellenőrizni. Wifi-t bekapcsolni.
Market beállítások törlése.
Market Enabler indítása, UK - O2 rakétára bökni az indítja az angol market-et, feltételek elfogadása.
Market-ban a 10 penny-s (ebből látni, hogy angol market-en vagy) akcióra rákattintani.
Majd várni vagy 20 percet.
A 20 perc várakozás után számítógépen belépni az android market-re Shazam Encore, bejelentkezni.
Ha minden jól megy akkor O2 a szolgáltató, és engedi a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok valami jolmüködő FAX programot tud valaki???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
ko9
addikt
Nálam felmentek az árak... Már 23Ft-ba kerülnek az appok
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
BigBlue69
őstag
-
ko9
addikt
válasz BigBlue69 #25084 üzenetére
A Beautiful Widgets és a ADW volt 0,12$, ezekben volt 0,02$ VAT (áfa). A többi áfamentes elvileg.
Tegnap ~305HuF volt 1 € középárfolyamon, ma ~302HuF. Akkor miért is?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
TRob1
veterán
Kíváncsi leszek, folytatják-e a tegnap elkezdett tendenciát... mert akkor ma már csak 8 app lesz elérhető, és abból 2 olyan ami már volt (vagyis 6 új). Aztán holnap már csak 7 érhető el nálunk, de abból 3 olyan ami már volt (vagyis 4 új )... és az utolsó nap már csak 3 app érhető el, amiből mind3 ugyanaz.
(#25087) ko9:
Tetris és NFS:Shift is plusz áfa volt.ui: És a dollár hogy alakult?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ko9
addikt
Bocsi, ezt tudtam fejből...
Tegnap délben 228HUF volt 1USD (14óra fele 229,3HUF-on tetőzött), ma hajnal 1-től kerek 226HUF stabilan - hangsúlyozom, ez a középárfolyam.Forrás: [link]
Azért írtam az EUR-t, mert általában együtt mozognak az USD-al. Ezek nagyjából tartják az értéküket, ha gyengül a HUF akkor megy feljebb bármelyik. Ha erősödik a HUF akkor fordítva természetesen.
pacman789: Én is valami ilyesmire tippeltem, csak rosszul fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Egyébként nekem a második napon a Fruit Ninja és a Flick Golf is 23Ft-ba került.
(#25094) zozyk:
Jah, nagyjából nekem is ez a gondolat futott végig az agyamon mikor olvastam, annyi különbséggel, hogy én már annyit se tennék meg a Shazam-ért, hogy a PC-n kijelentkezzek a gugli alkalmazásokból.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
ko9
addikt
Most kerestem vissza az SMS-t, nekem 22HUF volt a Fruit Ninja.
Amúgy ennyit hypeolni 1Ft-ot--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
TRob1
veterán
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
DemonDani
addikt
Hát én már fejemet a falba verem az tuti
Azóta sem sikerült megvenni a Sentinel 3-at jó ez egyáltalán? vagy 5perc után refoundolnám?
Jah igen, tegnap beadta hogy adjam meg a cuccaim, mire megadtam és mentem volna tovább, megint hiba kb 100szor próbáltam már, a rendes árúak elsőre mennek, és a gagyibb 23/22 Ft-osak is...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Külpolitika
- PlayStation 5