- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz cintula187 #20699 üzenetére
nálam gond nélkül megy
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz cintula187 #20702 üzenetére
nálam nem akar semmit se leszedni
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz cintula187 #20704 üzenetére
felismerni nekem se ismert még fel semmit se, de jópofa "kifogásokat" ír/olvas fel hangosan ha nem talál valamit
-
dokee78
félisten
Tetszik az új Dropbox béta.
Valaki tudja a képen látható óra widget nevét?[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv a legújabb Facebook For Android mennyire használható? Mert Marketban hozzászólásoknál nem sok jót olvasok róla. Jelenleg 1.5.4-van, de ebben valahogy az üzenetek nem kóser, az üzeneten bévül egy csomó üzenetváltás nincs benne, ma is jött a jelzés hogy új üzenet aztán sehol semmi.. Gépen meg persze látom...
Előre is köszönöm.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
brendoncsopi
tag
Légyszives mondjatok már egy olyan jó mail klienst ami megbízható és a lehető leggyorsabban küldi-fogadja a hotmailos leveleket. Persze tudom hogy ez a kiszolgálótól is függ,de valamikor baromi fontos lenne hogy időben megkapjak,válaszoljak egy mailre, és 2-3 óram mulva kapom meg, meg késve is küldi el. Nem hiszem el hogy ez ennyi idő,BBnél bezzeg megy:-)
-
cintula187
addikt
válasz brendoncsopi #20711 üzenetére
Nekem az itt ajánlott K-9 nagyon bejött. habár hotmailt nem csaptam hozzá.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
dokee78
félisten
válasz brendoncsopi #20711 üzenetére
A gyári hotmailes nem jó,bár elég kaki az értékelése?
[ Szerkesztve ]
-
brendoncsopi
tag
válasz cintula187 #20712 üzenetére
A k9et probáltam valamikor már de ugy emlékszem nem jött be.
dokee78:épp ezt raktam fel amit mondtál,majd eldől,most tesztelgetem a 6 mail cimemmel küldözgetek ide-oda :-D
kösz mindkettőtöknek amugy
-
llaszlo
veterán
Van olyan program amivel ha bekapcsolom a wifit akkor automatikusan csatlakozik a már elmentett/használt wifi hálózatokra? Mert pl felmegyek valahol wifi-re és amikor haza jövök bekapcsolom akkor mindig manuálisan fel kell lépnem az itthonira.
Kerestem már itt a fórumon, de nem találtam ilyet. -
dokee78
félisten
válasz llaszlo #20717 üzenetére
Cellainfók alapján megjegyzi hol csatlakoztál Wifi hálózatra és ott bekapcsolja a Wifit magától.
Használtam,de leszedtem,mert nem hagyta kikapcsolni otthon a Wifit,csak ha az Y5-öt kikapcsoltad.
Vissza is rakom
Írásos cikk.
Y5 - Battery Saver[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz brendoncsopi #20716 üzenetére
Volt hogy próbálkoztam mással, de mindig K-9-nél kötöttem ki. Tegyél még egy próbát. Itt magyarul is meglesz.
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
róland
veterán
Milyen PDF olvasót tudtok, amiben lehet könyvjelzőzni?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó mobiltárca appot ajánlani?
Igazából olyasmi kéne, aminek az adatbázisa az sd-n van, és megbízhatóan meg is lehet menteni egy romcserekor, illetve az is jó lenne, ha lennének külön sablonjai a különböző adatokhoz, pl. hitelkártyaszám, netes adatok, stb...Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
egy patent naptár programot keresek, ami widget(nem csak rábökős(parancsikon), funkciókkal bíró) alakban is fut, feljegyzéseket, értesítéseket lehet benne könnyen és gyorsan kezelni. esetleg ébresztés, vagy akkor külön jóféle vekker szoftver.
(nexus s)
Köszi.
Aurea mediocritas
-
CoolBoy323
nagyúr
A good morning nevu apphoz hasonlot tud vki? Olyan kene, ami magyar (ez is tud, de felig csak, svoxal dolgozik ossze, most a v3 magyar hang 2 hetig free trial
Szal olyan kell, ami magyarul ebresztes utan bemondja az idot, idojarast esetleg, es bekapcsolja a wifit, de erre akar masik app is johet... (ha reggelit is csinal, akkor fele kiralysagom adom
Fizetos is johet
-
aggleány
addikt
válasz AXisBOLD #20738 üzenetére
Naptárnak én a Jorte-t ajánlom, van belőle magyar nyelvű is stefi68 fordításában. Kicsit bonyolult beállítani, de ha egyszer megvagy vele, onnantól kezdve már nagyon egyszerűvé válik a használata.
Ébresztőórának érdemes kipróbálni az Alarm Clock Xtreme-et, engem még nem hagyott cserben, lassan fél éve használom napi szinten. Ha beállítasz ébresztőt, de kapcsold ki a telót, tedd repülő üzemmódba. (Nem hülyének nézlek, csak sokan nem tudják, hogy az android nem ébreszt kikapcsolva.)
CoolBoy323
Javasolnám a "barátnő" nevű alkalmazást, de sajnos linkelni nem tudom, egyéni beszerzéssel kell megoldanod.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
meg egy excel, word & pdf olvasó is kellene
think free office nem a legjobb.
Aurea mediocritas
-
dokee78
félisten
válasz AXisBOLD #20742 üzenetére
Ezt a 2-őt próbáltam és nekem az Officesuite jobban bejött.
DocumentsToGo Full Version Key
OfficeSuite Pro 5De van aki erre esküszik:
Smart Office -
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
HELP!Majdnem tele van rakva a telefon belsőmemóriája de még SDkártyán van hely bőven[5GB szabad] és nem tudok telepiteni semmilyen alkalmazást. Folyamatosan azt irja hogy töröljek ki valamit.
Még lenne egy olyan kérdésem hogy van-e olyan fáljkezelő program amivel beletudok menni a telefon belső memóriájába? Mert amik vannak azok csak az SDbe mennek bele.
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan ingyenes programot mondani, amivel betudom állítani, hogy a HOME gombbal rakja le a hívást? Galaxy ace 2.3.3as gyári romnál későn éled a kijelző és várni kell a lerakásra. Köszi a választ!
Huawei P10 lite
-
flash-
veterán
Sziasztok
olyan Android alkalmazást keresek amely képes az időjárást mutatni lakóhelyemen,vagy a közeli nagyobb városban,és képes arra hogy a nappali minimum maxium mellett az éjszakai minium maxiumot is is jelzi!
-
dokee78
félisten
válasz nesh_019 #20744 üzenetére
"Még lenne egy olyan kérdésem hogy van-e olyan fáljkezelő program amivel beletudok menni a telefon belső memóriájába? Mert amik vannak azok csak az SDbe mennek bele."
Ehhez bizony ROOT-olnod kell.
És mielőtt megkérdeznéd,hogy kell ROOT-olni,látogass el a telefonod topikjába,ahol ha minden igaz megkapod az információt.
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest