- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
brendoncsopi
tag
A kövi kérdésem lenne:
új teló vásárlása miatt akarnám a fontosabb progijaimat (azért nem minden szemetet) rátenni az új kütyüre és a jelenlegi telón lévő guglis mailt akarom az újon tovább használni. Okozhat e ez valami geb@szt? A régi teló,ami más simmel ugyancsak fog tovább működni ugyancsak nálam,töröljem egyszerűen a guglis mailt a régin és csináljak új fiókot, az új teló 1. bekapcsolásakor meg megadhatom a régi guglis cimet?
Kicsit belebonyolódtam,de remélem érthető mit akarok :-)
thnx -
brendoncsopi
tag
válasz
cintula187 #20712 üzenetére
A k9et probáltam valamikor már de ugy emlékszem nem jött be.
dokee78:épp ezt raktam fel amit mondtál,majd eldől,most tesztelgetem a 6 mail cimemmel küldözgetek ide-oda :-D
kösz mindkettőtöknek amugy
-
brendoncsopi
tag
Légyszives mondjatok már egy olyan jó mail klienst ami megbízható és a lehető leggyorsabban küldi-fogadja a hotmailos leveleket. Persze tudom hogy ez a kiszolgálótól is függ,de valamikor baromi fontos lenne hogy időben megkapjak,válaszoljak egy mailre, és 2-3 óram mulva kapom meg, meg késve is küldi el. Nem hiszem el hogy ez ennyi idő,BBnél bezzeg megy:-)
-
brendoncsopi
tag
Dokumentumokkal kapcsolatos kérdésem lenne!
Hogy lehet,ha egyáltalán lehet emailből dokot kimenteni memókártyára,hogy PCre tudjam rakni??? Iszonyat felidegel h.kapok egy csatolt mailt és így is örülök h egy 10megás officesuittal egyáltalán meg tudom nézni! Másik h.létezik e kis méretű dok olvasó prog mert nekünk 2.1eseknek a hellyel is spórolni kell,nem esik jól egy 10megás cucc.
köszi
Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest