Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Kéne nekem egy olyan wallpaper app, ami változtatja a képeket, amiket kiválasztok. Esetleg lehetne több séma elmentésére lehetőség.
-
Tomate
veterán
Ha 15 percen belül visszítérítést kértem akkor mkor utalják vissza az összeget?
-
DemonDani
addikt
létezik már olyan app ami elmenti valamilyen formán a telepített programokat? rootolni szeretnék a lehető legkevesebb nyűggel, de a jobb backup progik mint root után telepíthetőek
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha pl veszek egy appot a Marketen (nincs semmi konkrét, csak elvben érdekelne) akkor ha kijön a progihoz egy frissítés, azt ingyen le lehet tölteni, vagy ugyanúgy meg kell venni az új verziót?
Előre is köszi az infót!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
A következő a problémám ( kezdő android-os, 2 napja használom )
frissítettem officesuite fajkezelőt , van benne 3 darab ikon ( telefon , memóriakártya , ) ha megnyitom a bennük levő mappákat azt írja ki Nem támogatott fájlok ? Mit kell feltölteni hogy lássam a mappákban levő cuccokat ( zenék , képek )
Ezer köszönet -
AXisBOLD
addikt
-
mszl
aktív tag
válasz NCsabesz #21839 üzenetére
Szia!
Tűzfal beállításokat esetleg megnézted???
Sok gondot tud okozni, hogy nem akarja beengedni a kapcsolatot.
Próbáld meg kikapcsolt tűzfallal és ha úgysem akkor tovább gondolkodunk.[ Szerkesztve ]
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
ko9
addikt
válasz DemonDani #21875 üzenetére
Milyen telefont akarsz rootolni? Mert nem független kell hozzá nyitni a bootloadert. Ez esetben nem tűnik el semmi.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
seger
addikt
Kicsit szájbarágósan kaphatnék pár választ?
Romot akarok frissíteni a legujabb overcomot. Sok helyen olvastam mindenféle resetről mielőtt felmegy a wipe verzio. factory reset, wipe reset meg mittudom én mik voltak még.
Leírnátok milyen sorrendben kell, illetve mi mit csinál?
Vagy tényleg megkell csinálni mindent? Kratost úgy tettem fel, CWM-ből csak simán a wipe verziót, és ennyi.
Szeretném ha a belső mem is üres lenne, sokat próbálkoztam kratos alat különböző launcherekkel, is tuti tele van szeméttel.előre köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Üdv!
Esetleg ha belinkelnéd, hogy hol olvastad ezeket, lehet jobban tudnánk elmagyarázni, hogy mi mit csinál.
Általában ROM újratelepítésnél történik egy Wipe Data + Cache, ami a személyes adatokat/programokat törli a belső memóriából. Ez azért szükséges, hogy az új ROM ne akadjon össze a régire telepített alkalmazásokkal, módosított rendszerfájlokkal, stb.
A Factory Reset gyári beállításokat hozza vissza, majdnem ugyanaz mint a Wipe Data, csak nem olyan alapos.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Istwan
tag
Van arra lehetöség hogy bemenjek a router oldalra (192.168.1.1) és ott megváltoztassam az ip-t.? Ugy mint pc-n.
-
ko9
addikt
Itt a vége fele le van írva a KRATOS telepítése, az Overcome-é majdnem ugyanaz.
Vagyis ha felteszed a Wipe-ot, az formáz mindent. Előtte célszerű egy full mentést csinálni.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Met
nagyúr
Mondjatok egy appot amivel a SIM kártyán lévő telefonszámokat lehet szerkeszteni, törölni stb.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Olyan app-ra lenne szükségem, amivel az SD kártyára tudok írni / olvasni, Wifi-n keresztül. Swiftp-t próbáltam de nem jött be, főleg hogy a mappákba be sem tudtam lépni, csak a gyökeret láttam. Valami nagyon egyszerű kellene, amit widgetről is lehet irányítani. -
chab7
addikt
Cool reader most kapott magyar fordítást. Tegnap esti market frissítésnél az "új" alatt írta.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
havri1
félisten
Helló!
Régebben marketen találtam egy programot, amivel speciális háttereket lehetett berakni, többek közt olyat is, hogy a meglévő sima háttér elé animált vízcseppeket tett. Tehát ha hozzáböktem a kijelzőhöz, az érintés helyén mintha vízbe nyúltam volna.
Alapban egy kék mozaikkal kirakott medence volt a háttere a programnek.
Nem tudja valaki a nevét?
Vagy hasonlót..?köszi!
havri
Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Futás, futópályák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest