- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Nocsesz1
senior tag
-
VD
őstag
Kíváncsiságból felraktam ezt az Espire Launcher-t. Lásuk milyen egy iDroid?
1. Tényleg nagyon jól lemásolták az iOS felületét és elég gyors is. (A 2.1-es verziót egy SE Minin és X8-on néztem. A 2.2től felfelé változtatot egy Galaxy ACE és egy SGS2-n próbáltam ki.) Mellérakva egy "valódi" i4-et iOS 4. akárhánnyal, minimális a különbség.
2. Továbbra sem kell nekem semmi amin iOS fut. Ilyen hamar megunható dizájnt még nem pipáltam. Semmi élet nincs a felületben. Akarsz valamit, indíts egy appot. Nem az Én világom.
-
zho-lee
addikt
-
ko9
addikt
válasz toma37 #20604 üzenetére
Neora már kinntvan a 2.3.4, sőt az összes 2011es Xperia-ra kinttvan, csak a Mini Pro-ra nincs...
Neora van ClockworkMod Recovery, egyszerű rooteljárás, könnyű bootloader unlock, meg minden mi szem szájnak ingere. Én meg fizessek érte...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Necc
addikt
Nekem meg SE Xperia Pro-m van, szinte töviről hegyire ugyanaz, mint a Neo, csak alátoltak egy billentyűzetet is, és mivel az egyetlen létező firmware hozzá a 2.3.4, ezért búghatom az összes rootolásos történetet, na én mitszóljak?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
cintula187
addikt
Power amp -al kapcsolatban. Van egy könyvtár a sd kártyán ahol -mp3 és .wma zenék vannak. Az amp látja mindet és lejátsza! Ha pc-n böngészőben megnyitom a könyvtárat nem látom benne a wma-kat sőt a MegiaGO se látja. Ez azért furcsa nem?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
ko9
addikt
válasz toma37 #20611 üzenetére
Beregisztrálsz, letöltöd, elindítod, és végigcsinálod amit kér. Nem kell hozzá Root meg semmi. Ha felismerte a telefont tudsz válogatni, hogy milyen szoftvert akarsz. Ha nagyon elakadsz, akkor keress meg PÜ-ben, ha másnem TeamVieweren segítek.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
casual84
csendes tag
Nem tud valaki valami jó távirányítós is alkalmazást géphez? Az ágyon fekve szeretném nézni a sorozatokat,és telefonnal szüneteltetni hangosítani és hasonlók,mert ha bejönnek szobába mindig felállni emiatt és hasonlók, szerintem másoknak is ismerős a szitu Elsősorban vlc-hez media playerhez vagy winamphoz érdekelne. Valaki tud ilyenről? vagy csak nekem van ilyen igényem, várom az ötleteket és tapasztalatokat!előre is köszi
-
-
Nocsesz1
senior tag
-
-
petipetya
nagyúr
Vicces eset:
- ES File Manager segítségével kitettem az asztalra egy word dokumentum közvetlen linkjét.
- ADW EX alatt hosszan ráböktem és kiválasztottam a megosztás / küldés emailben menüt.
- Azt hittem, hogy a dokumentum jön át a levélben, de csak az ES marketes linkjét kaptam meg."nincs rá lezsóidő"
-
HollyBoni
veterán
-
sipikacsa
csendes tag
Tiszteletem a Topiklakóknak!
A Marketen találtam egy költségkezelő programot (Daily Expense Manager), ami az általam eddig látottak közül a legpofásabb. Érdeklődnék, hogy létezik -e, illetve tervbe van -e véve a magyarítása? Esetleg hasonlóan cicavíziós (fenszi) appot tudnátok -e ajánlani helyette?
Előre is köszönöm!
Sipija, link az apphoz:
https://market.android.com/details?id=com.techahead.ExpenseManager&feature=related_apps[ Szerkesztve ]
-
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Valami olyan foldert keresek mint amilyen a szifonban van hogy egy helyre tudom rakni a programokat.
-
petipetya
nagyúr
Tud valaki olyan statisztikai alkalmazást, amely megmutatja hogy mennyi ideig volt bekapcsolva a képernyő egész nap?
"nincs rá lezsóidő"
-
thesound
addikt
válasz petipetya #20631 üzenetére
Spare Parts
Mintha ez tudná, de most nincs fent...Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Necc
addikt
Tud valaki olyan normalis (halozatvaltaskor (wifi<>mobilnet) gyorsan valt, nem akad mint a barom, megkapom az uzeneteimet es nem veszik el a semmibe, ha ugy adodik tudok fajlt kuldeni, meg ugy altalanossagban hassznalhato) MSN klienst, ami nem zabalja cafatokra az aksit?
Eddig 4 klienst is probaltam, es mindegyik az ipari hulladek kategoriaba sorolhato, ideertve a "nagy 'fizetos' valamiket is" ime hogy mi a problemam oka:
Vagy ha nem az aksit zabalja szarra', akkor olyan hulyesegeket csinal mint:
- allandoan ujrakonnektal, szuntelenul (beejive, asszem a neve)
- szuntelenul kiloki a keszuleket 'idle' modbol (megint ez a beejive)
- nem tud a hatterben futni mert a hulye 0IQs programozo foreground alkalmazasnak programozta le es nem service-nek (messenger with you)Pedig nincsenek hatalmas igenyeim, csak egy rohadt kurva MSN kliens androidra, ami ertelmesen le van programozva
Keszulek: SE Xperia Pro, droid 2.3.4
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
RexpecT
addikt
Hatalmas játék ez a Muffin Knight, érdemes megvenni .
-
zho-lee
addikt
válasz pockos13 #20628 üzenetére
Nem értem teljesen a kérésed, de ha jól gondolom, akkor én ilyet használok:
az asztalra kiteszek egy új mappát
(utána átnevezem app, vagygame-nek..).
Mellé a kívánt appokat és belehúzom.
Egy katt a mappára/megnyílik/egy katt az appra/megnyílik.
Azért szeretem, mert nincs tele a képernyőm, és szerintem gyorsabb, mint végiglapozni a főmenüt.
És akárhogy állítom a főmenüt, az utóbb használt "A" betűs után biztosan "Z" betűs kell majd, tehát lapozhatnék a másik végére.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
HollyBoni
veterán
Kéne egy kis segítség. ADW EX 1.3.3,nem tudok beállítani dockot. Rámegyek,hogy "Sablon alkalmazása",berakja a gyárit és az app drawer beállításait is nullázza. Több dock-al próbáltam,gyáriakkal is,nem megy.
-
pethYeti
addikt
Kéne nekem egy netmonitor app ami kiírja melyik alkalmazásom 3g és wifi-vel mennyit töltött le.
-
sssz
őstag
válasz HollyBoni #20640 üzenetére
ne a teljes sablont alkalmazd, hanem csak a dockot. ott van ennél a beállításnál, hogy icon, main dock, hidden dock. mindegyiknél egy felugró menü. bökjél a main dockra, válaszd ki amit szeretnél és kész. ugyanigy kell eljárni a többinél is. így gyakorlatilag össze lehet mixelni több témából egy neked tetszőt.
ja igen, ez az 1.3.3.1 -ben van.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
petipetya
nagyúr
-
TRob1
veterán
-
sssz
őstag
válasz HollyBoni #20646 üzenetére
ööö, ha 3-at akarsz oda, akkor minek az 5 ikonosat állítottad be? adw beállításoknál, ui beállítások fő tálca, fő tálca stílusa és ott a 3 ikonos
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
HollyBoni
veterán
HTC Sense dockot használok,itt középen van egy nagy telefon,két szélen pedig böngésző,app drawer. Ezért kéne csak 3 ikon,de a képernyő legszélére. De lehet megint hagyom az ADW-t,elég aggasztó,hogy alap effektel szaggat ha képernyők között görgetek,és engedélyezve van a háttérkép görgetés(LP-nél nem).. Csak a függőleges menüje tetszik nagyon.
-
sssz
őstag
válasz HollyBoni #20649 üzenetére
hát nem tudom, elképzelhető, hogy valamit nem állítottál be rendesen, mert nekem egyáltalán nem szaggat. meg lehet csinálni a 3 ikonos htc dockot. egy rakat dock, ikonpack és még sok mindent találsz itt: droidicon
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs