- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
nem tudja valaki véletlenül, hogy K9 mailben, hogy lehet beállítani, hogy új email érkezésekor, az értesítő sávon ott legyen a delete gomb is? Eddig megtaláltam, de most újra raktam a rendszert, aztán rittig nem találom sehol ezt a beállítást.
-
Herczi
senior tag
válasz
Viktor0610 #36908 üzenetére
Erre gondoltam én is, köszi.
-
Herczi
senior tag
PowerAmp-ban be lehet valahol állítani, hogy lezárt képernyőnél léptessen a hangerő gombbal? Régi telómon működött, de az újon nem találom sehol, aztán így elbizonytalanodtam, hogy a PowerAmp tudja-e ezt egyáltalán, vagy valamelyik más, ROM-ba épített progi volt.
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Van valami jó Facebook messenger helyettesító app (nem chat!)? Ugyanis a messenger nem indul ell valamiért: application does not have permission for this action
Próbáltam eddig párat, de egyik se jelezte ha üzim jött, valahol azt se láttam mit írok, szóval nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest