- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipo
csendes tag
válasz
Szmeby #84947 üzenetére
Sajnos 4 nap után azt hittem minden lehetőséget végigkutattam időjárás ügyben.Tévedtem.Rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen megjósolni hol mennyi eső esik,az autóval közlekedők biztos tudják ezt.Rossz irányban mentem el.Az új irány a Radar.Nyugat Magyarorzág radarképe nem a legjobb.Szétnéztem a környező országokéban és találtam egy egészen kiválót.Play áruházból letölthető.StormWatcher.
Ez egy Horváth alkalmazás ami lefedi fél Magyarországot,bár engem csak Zalaegerszeg érdekel.A lényeg tehát inkább az,hogy HOL esik épp és ,hogy Merre tart.Vigyázz,mindig kevesebbet mutat az órájuk 2 órával!A videó animáció nagyítható!!Tehát minden más parasztvakítás!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Honda topik
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest