- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #125012 üzenetére
Nem teljesen emiatt van. A Google akarja IAP felé terelni a fejlesztőket. IAP-nál már nem egyértelmű a visszatérítés, mint ha veszel egy alapból fizetős dolgot. Ott két óráig vissza lehet vonni a vásárlást. IAP-nál a fejlesztőn múlik, hogy vissza téríti-e.
Egyébként nincs semmi trükk, hanem sajnos a Google Play féle liszensz csekkolás ami nem jól működik. Csak az elsődleges alap G account IAP vásárlasait ismeri fel/el. Ha utólag adod hozzá a belakott rendszerhez a G accountot, akkor az ahhoz társuló vásárlásokat, ami alkalmazáson belüli történt, azt nem ismeri fel.
Szívtam én is emiatt vele. Nekem is két G account van, és a másodlagos van direkt az alkalmazás vásárlásokhoz. De ha vele veszek valami IAP-ot azt nem ismeri fel, sőt nem is engedi a vásárlást vele alkalmazáson belül, csak a fő accountommal.
Seth: AccuWeather Pro-t megvettem régen. Egyszer atírányított egy kuponnal a Play Áruházhoz és meglett az IAP ingyen a sima AccuWeather programhoz. A fizetős Pro változat meg fog szűnni és így nem jár senki sem rosszul.
-
Somatom
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #125011 üzenetére
Meg sem fordulna a fejemben, hogy ne támogassak telónként 300Ft -tal egy olyan fejlesztőt, akinek az alkalmazását kedvelem.
-
tomy86
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #125012 üzenetére
Nagyjából 10 alkalmazásért fizettem eddig alkalmazáson belül és mindet tudtam használni több eszközön is ugyanúgy, mint amelyiknél külön pro verziót vagy pro kulcsot vettem a Playen.
-
Somatom
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #125007 üzenetére
Mennyibe kerül ez az adfree verzió? Jól értem, hogy 300Ft/készülék?
-
darvinya
titán
válasz
T0mBd1gg3R #125007 üzenetére
Igen, direkt van így, hogy ne tud tovább vinni és fizes mindig.
-
darvinya
titán
válasz
T0mBd1gg3R #124997 üzenetére
Játékon belül vetted reklám mentességet, vagy Play áruházban lévő kulcsal vetted.
Előbbi eseti fizetés, utóbbi G. Fiókhoz kötött.
Érhetőbben, előbbi csak arra készülékre fog vonatkozni amelyiken megvetted, mivel nem fiókhoz kötött fizetés, hanem játékhoz kötött fizetés. -
válasz
T0mBd1gg3R #124997 üzenetére
Újratelepítés.
Ha nem segít, töröld a Gmail accountot, majd add hozzá újra, hátha az megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged