Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Én a Pro-val csináltam mindig.
Nem kell neki root (a naplózáshoz legalábbis tuti nem... )
Elindítod, megkeresed hogy naplózás, és nyugodtan futhat is. Aztán reggel belépsz, naplózás állj. Király kis grafikonokon meg is mutat neked majd mindent. Amikor megvan a válasz, meg uninstall.
Fagyasztás meg ilyenek...? Semmi extrára nem használtam, csak erre a naplózós dologra. Millió egy dolgot tudna, de engem azok nem érdekeltek, így azokról nem nyilatkoznék...
-
atike
nagyúr
Rakj fel egy System Tuner Pro-t.
Van benne naplózó funkció. Hagyd, hogy tegye a dolgát és a következő reggel átnézve a naplózást totális bizonyossággal láthatod, hogy mi mikor mit mennyire csinált a telódon. Ettől biztosabb megoldást nem tudok. Anno ezt már több emberkénél is eljátszottuk és eddig 100%-os hatákonysággal ki is derült minden, aminek ki kell derülnie.
-
havri1
félisten
Visszazárod, 1 kattintás.
De Te tudod
Nem tudom milyen telefonod van, de Samsung pl nyitott Bootloaderrel küldte vissza nem egy fórumtársnak a telefonját garanciális javítás után. Rootolva persze.
Amúgy nagyon sok programnak kell a root, én úgy gondolom, könnyebb vele az élet. -
magicbox
senior tag
Ha kijelentkezel és úgy lépsz ki, akkor nem futnak a háttérben. Nálam így megy a Skype. A Viber meg folyamatosan fut. Sajnos ez fogyasztással és adatforgalommal jár. Logikus mondjuk, ha folyton elérhető szeretnél lenni. Mondjuk én újjabban inkább a Fringet használom, jóval megbízhatóbb mint a Viber.
-
havri1
félisten
Nincs más, csak a gyári, de ha azt letiltom (titanium backup-al), akkor meg semmi nem nyílik meg.
Mindig van valami, ezért imádom az androidot
Kipipálom, meg alapértelmezett meg minden amúgy.Most kaptam másik topicba Fődudu kollégától:
XDA:
To activate the new keyboard installed. You have to uninstall the android keyboard and disable google voice typing. Then your keyboard will now be usable.Meglessük'
-
havri1
félisten
(#3295) Foose : Köszi. Nekem Nexus S van, ebben nincs SD, de van storage, ami annak felel meg. Most azon gondolkodok, hogy ebben a romban nincs e valami olyan beállítás, ami restartkor az storaget csatolja, vagy ellenőrzi, mert lehet ezért nem elérhető addig az azon tárolt app.
-
törölt tag
Nekem Root-olt Xperia Pro-m van, ( ICS-vel ), xda-n olvastam valahol, hogy van egy bizonyos mappa, ahol ezt a pár bloatware-t, amiket felsoroltál, az apk-ját tárolja a rendszer ( és nem, NEM a System/app-ban van.)....azért jön neked elő mindig restart után. Ezt persze csak root-al lehet törölni, amit én meg is tettem. Most hirtelen nem tudom, hogy melyik mappa, de ha netán root-olod a telefont, akkor szólj, és addigra megkeresem.
-
dokee78
félisten
Milyen routert,Foose te sem vagy már új mégsem tudod mit hol kell keresni beOFFolsz ide mindent.
TP-Link TL-WR841NDHolnap itt keresel porszívót is?
-
air
nagyúr
Ez nem magától az eszköztől, a routertől függ, hanem a beállításoktól.
Ha mondjuk sima WEP-et használsz 1234567890 kulccsal, akkor azt kb. 3 perc alatt fel lehet törni. De ha WPA2-öt használsz mondjuk QhG5.U%23aROp ehhez hasonló kulccsal, akkor már jóval kisebb az esélye, hogy feltörik.
És még ott a címszűrés (MAC address) lehetősége, illetve a rejtett SSID. Tehát még csak nem is látszik a wifi hálózat. -
air
nagyúr
Milyen a biztonságos router?
ABS, 6 légzsák?(#2850) r6man123:
Amit én írtam megnézted?
Egyébként ha notebookról van szó, akkor arra is vannak programok, hogy a notebookból csinálj hotspotot. http://www.maryfi.com/, http://connectify.me, http://virtualrouter.codeplex.com/ -
zebede
őstag
Ha van kedved, próbáld még ki a Go Keyboard-ot a Magyar nyelvi kiegészítővel és egy neked tetsző témával.
Ingyen, egy próbát meg ér. -
-
jazzkifli
tag
Megvettem a Smart Keyboardot, de áttértem a Swype-ra próbaképpen.
Nagyon lassú volt nekem (Motorola Defy+ @ CM7.2)Aztán feltettem kb. 3 hónapja a Swiftkey-t és meg is vettem, mert eddig ez ajánlja fel a legjobban a szavakat. Szinte komplett mondatokat tudok csak a felajánlott szavakból összerakni.
Ajánlom!
-
xSide
őstag
Smart Keyboard (általam készített magyar 4 soros vagy kibővített 3 soros verzió):
Kép és link az alkalmazás kibeszélő topikban -
TRob1
veterán
Én jobban szeretem mindig a frissebb dolgokat a magamévá tenni, meg playről frissítgetni. De magyart elérsz stefi mesternél.
Én is magyar vagyok, és mindenből magyart használok ha hivatalosan elérhető (Go Contacts Ex-ből meg anélkül is, hála a fentebb említett úriembernek
), de pl. a képnéző az pont olyan hogy eszembe sem jutna hogy magyar kell nekem belőle, hisz mint írtam, ezzel képeket nézegetek, nem mást.
(#2543) mzx:
Csúszni nem csúsztam, mert mikor reagáltam még nem volt ott (valszeg nagyjából egyszerre írtam és szerkesztetted) Amíg tart az 5 perc szerk. idő, addig előfordulhatnak ilyen kis "malőrök"
-
TRob1
veterán
Nem, ez a legújabb.
De Én eleve minden nyelven ugyanúgy látom a képeket.
(#2530) mzx :
Nincs mit.A dropbox az egy ingyenes online tárhely. Nem csak droid-on használom, PC-n is (sőt, legfőképp ott).
Fontosabb dolgaim feldobom a felhőbe, és bárhol elérem ezáltal. Vagy épp így osztok meg fájlokat, mint pl. az imént a quickpic-et is. De a családtagokkal van közös mappa, és ha bárki beletesz vmit, a többiek is elérik/látják... Jó dolog, és nagyon népszerű. Alapból 2giga ingyen tárhelyet ad, ha vkin keresztül reggelsz akkor 2,5 giga, de ez bővíthető többféleképpen (nekem perpill 23,8gigás) -
macilacus
senior tag
-
gatto_
senior tag
Pedig az a legjobb. Vagy van még a műsorújság. Ez sem rossz.
-
darvinya
titán
A fagyás jel a proci bajra utal.
Ez adodhat túlhúzásra vagy maga a gyártásra( bár ez nagyon ritka).
Valaki kinyitotta túlhúzta aztán visszazárta és ennyi.
Alapjáraton nincs gond, de amikor megemelkedik a proci órajele és akkor jön elő. pl: megnyitsz valami nagyobb teljesítmény igényű app-ot.Fw mit tud javítani a fizikai hibából?
-
darvinya
titán
Hát nem tudom mit mondjak…
Az, hogy az OperaMobil-nál előfordul a FC, mert nem kilép a user csak „bezárná”.
Ez bizonyos mértékben érthető is a folyamat közben zárni.
De azt, hogy fagyi ezt csak a Tűzróka csinálta.
Annál már jeleztek ilyen hibákat.…és még meddig ismételjem a teloval, azaz a vassal valami nem kerek.
-
DS39
nagyúr
pc-n felmész google play-re és onnan törölteted, úgy nem teszi vissza, csak akkor ha törlöd a telón a google play app adatait. ebben az esetben újra letölti.
nxferenc: eddig is megvoltunk nélküli, és folyton futott (gyanítom szinkronizálgatott sunyiba), kilőhetetlen volt (kényszerített leállítás után is újraindult még akkor is ha net nem volt aktív).
-
elfelejtette
veterán
Na pont ezért szoktam le az ilyen programokról. Nem szoktam csereberélgetni az egy kaptafára készülő programokat, állandó programjaim vannak. Több hónapos rendszert ellenőriztem le vele, és minimális "szemetet" talált, ez nekem elég volt, hogy azt mondjam, nincs szükségem ilyesmire.
-
gatto_
senior tag
A program tisztítón kívül a többi csak akkor talál sok mindent, és ér valamit, mikor először telepítés után lefuttatod egy régi rendszeren. Utána, ha nem telepítesz és törölsz naponta 20 programot, hanem csak normálisan használod a telefont, akkor nem termelődik sok mocsok.
-
air
nagyúr
Nem vágom, mert nem ismerem a FB klienst.
De, ha úgy működik, mint a legtöbb Androidos alkalmazás, akkor frissíthető a Play-ről. Ha van benne magyar nyelv és a telefonod magyarra van állítva, akkor kész a legfrissebb magyar verzió. Nem?
Különben honnan szerzed be a legfrissebb, magyar verziót? (Már csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem.) -
air
nagyúr
Komolyan mondom, te tuti nem vagy 100-as!
Telesírod itt a topikot, hogy le akarod gyalulni a FB-ot, utána meg azon csodálkozol, hogy egy másik verzió nem akar elindulni.Egyáltalán minek törölted a régit, ha most újra fel akarod tenni? Vagy minek akarod feltenni, ha már ennyit szenvedtél a törlésével?
(#1937) Rx:
Nem.
-
Ambavir
aktív tag
Hát, full nem tudsz gyalulni. Csak TPT-vel. Aszt meg inkább nem ajánlom.
Ezért vannak a wipe-ok telepítés után...Tán kezd az elején. CWM-ből wipe-ok és úgy romról-romra. Stb. Most már tudod mit szeretnél belőle kihozni, így tán könnyebb. Ha máshol nem, akk a telón (SD) cipeld valahova a romokat stb és egyszerre csináljad meg. Ez sem megoldás?
Amint stabil és minden jó, akkortól ne birizgáljad.
Nem akarlak piszkálni, csak segíteni... -
Ambavir
aktív tag
Vannak nagyon jó app eltakarító progik, de a TB is tudja. Miért nem azzal? Ha nem fáj, akk próbálkozz egy visszaállítással mentésből. Amikor még megvolt a Face.
Előfordulhat még, hogy a töröltből maradtak dolgok, amik nem kompatibilisek az újjal.
Vagy próbálkozzál SD Maid-del. Olyas, mint a Cleaner Windows-ra. Hátha megtalálja a maradt dolgokat (a nem létező android regisztriben).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest