Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Henker2 #84722 üzenetére
Szerintem legjobb, nincs és sosem lesz. Én kipóbáltam vagy hárommillió félét, mindben van, amit szeretek, van, amit nem. Most pl új kedvencem a shuttle, aminek gyönyörű, letisztolt material design jellegű felülete van, ráadásul valami veszett gyors, de elfelejti az EQ beállítást minden indításnál és nálam kicsit össze tud akadni a gyárival.
Ez ilyen trial and error dolog, tölts le párat, próbáld ki és meglátod neked mi jön be.
Szigorúan csak zene lejátszóról merek írni, filmet nem nézek telón, így azokat nem is ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest