-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz
fery02 #78758 üzenetére
A hsz megírása után megint felraktam kipróbálni a Minit, mert már elfelejtettem, hogy mik hiányoztak még nekem belőle. Pár apróságon kívül ami teljesen kiakasztott, hogy egyszerűen nem lehet benne szöveget kijelölni és másolni, így tényleg teljesen használhatatlan számomra. Repült is megint.
Nem lehet, hogy véletlen be van kapcsolva rajta a FB notifikálás, és azért ébresztgeti a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest