Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nekem eddig az összes gyáriban be lehetett állítani hogy rezegjen is, de a Handcent is tudja, sőt szerintem mindegyik. Biztos átnézted a beállításokat rendesen?
(#6867) .:LoMAX:.
Nem, átnéztem a beállításokat többször is, végülis nincs sok meg nem is bonyolult, gondolom szimplán nem volt kompatibilis az app az LG-mel.
De végülis már megoldódni látszik a probléma, tegnap felraktam kolléga által javasolt Smart Screen-t, és tudja amire nekem szükségem van, csak sajnos az ingyenes verziót abszolút nem lehet konfigolni, a fizetős meg mintha egy totál másik app lenne, nem úgy működik mint az ingyenes.Más.
Jól gondolom, hogy Market/Play-re nincs alternatíva? Az AppBrain-hez is fent kell lennie az eredeti Market-nek ugye? Már annyira idegesít az erőszakosságával, hogy lassan ott tartok letörlöm a picsába a GPlay-el együtt aztán innentől beszerzem az ingyenes alkalmazásokat is virágboltból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest