Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hungarikum87

tag

Jó napot uraim, múltkor már tettem fel kérdéseket és szerencsémre sok építő jellegű tanácsot és konkrét segítséget kaptam, ami jelentősen javított a helyzetemen :DD Lényeg az lenne h nemrégiben lettem gazdája egy kínai Chuwi v88 tabletnek, és teljesen kezdő androidosként, fogalmam nincs semmiről de tanulom a szakmát :DD

Az újabb kérdéscsomagomban lehet lesz olyan kérdés és ami esetleg nem feltétlenül fedi a topic témáját , ezért előre is elnézést kérek és pici türelmet :)

Szóval múltkor azt mondtátok h fölösleges vírusítót felraknom, viszont aggódok kicsit, terveim szerint sok sporteseményt néznék linkekről ami sajnos sokszor vírusos. Így szükségét érezném h telepítsek rá egyet :) esetleg tudnátok ajánlani egyet mi nem igényel semmi "kezelést" csak felrakom és valamelyest szabatolja a "biztonságomat" ? :)
    Ezzel kapcsolatban lenne egy újabb kérdésem. Van egy elég elterjedt program amin sporteseményeket tudok követni, nevezetesen a Sopcast, erősen hiányos képességeim ellenére (igen ennyire láma vagyok :DDD ) sikerült találnom hozzá egy androidos verziót, és megpróbáltam volna telepíteni, de a tablet nem engedte, mint később rájöttem a biztonság beállítás alatt, tiltás van az úgynevezett nem biztonságos alkalmazások felett. Most kicsit megijedtem nem tudom ki merjem e kikapcsolni, és letölteni azokat az alkalmazásokat amikkel ezeket az online közvetítéseket követni tudnám? vélemény esetleg tanács? :)

Esetleg tudnátok ajánlani egy jó időjárás vidgetet, ami magyar nyelvű és szép a grafikája meg jól alakítható milyen infókat írjon ki?

Bocsánat ha vkit felbosszantottam "egyszerű tudásommal" vagy jobban mondva nem tudásommal, előre is köszönök minden segítséget :DD

Új hozzászólás Aktív témák