- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
csak a főcímeket :/, az egész cikkek letöltésének a beállításával ( ha lehet ilyet) nem is foglalkoztam mivel , én a néhányszáz cikkből csak párat olvasok el, és én a főcímből eltudom dönteni hogy én azt akarom e olvasni, az a néhány hír meg nem árt a mobilnetnek
halahala
-
pete_21
addikt
Ha Greenify-ban beállítom valaminek az automatikus hibernálást, akkor abból a programból már push értesítéseket sem fogok kapni? Vagy azért néha engedi a programot a Greenify, és így szól, ha van értesítés?
-
Deck
titán
Szeretnék alternatívát a Google Maps helyett. Mik vannak?
(#24952) pete_21 Elég egyértelmű. Ha lefagyasztasz valamit vele akkor nem kapsz push üzenetet. Nekem is fenn van megvettem kiváló program. Most kipróbáltam a Whatsappal a kedvedért, és nem kaptam meg pedig írtam másik telefonról csak akkor ha elindítom a whatsappot. Itt is látszik, hogy remekül működik a Greenify.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
pete_21
addikt
Köszi a választ. Én is így gondoltam, ebben a cikkben az utolsó mondat kevert meg. (és a seize jelentésében sem voltam biztos.)
Azt hittem, az utolsó mondat arra vonatkozik, hogy a push üzenetek így is megjönnek. De akkor viszont mire vonatkozik az a mondat?MOD: Greenify-ban nekem csak a Facebook és TV24 van hozzáadva. Így csak ezzel a két programmal machinál ugye? Kicsit tényleg javult a fogyasztás, de azoknak biztos jelentősebb, akiknek sok olyan program van, ami futtat background folyamatokat, és szolgáltatásokat. Nálad mik vannak hozzáadva?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz pete_21 #24956 üzenetére
Igen akkor csak azzal a kettővel. Nálam elég sok minden. Rendszer alkalmazás is Ne fusson semmi csak ha elindítom kivéve a Whatsapp. De annak a fogyasztása semmi mivel push és nem szinkronizál.
Ha hozzá adsz valamit akkor fagyasztva van, de ha elindítod ami egyből történik akkor rendesen tudod használni és ha ezután nem aktív a képernyő akkor pár perc múlva újra vissza fagyasztja. Tehát használod a programod de csak akkor fut mikor elindítod máskülönben nem.
Megérte az árát. Fantasztikus program az biztos!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Bozek
nagyúr
válasz whiskeys #24946 üzenetére
Annyit kell tenned, hogy nyomsz a gReader-en belül egy Logout-ot, majd bejelentkezel alul a Feedly-be. Ugyanúgy használhatod a Google fiókodat, így áthúzza a feliratkozásokat. Viszont érdemes előtte elolvasni mindent még a Google Reader-es bejelentkezéssel, mert csak az első belépés utáni hírek fognak megjelenni a Feedly-ben, a régebbi (de olvasatlan cikkek) már nem.
A Feedly saját webes oldala is használható, ugyanolyan megoldást nyújt, mint a Google Reader.
-
dokee78
félisten
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Android 4.1es Jelly Bean em van.
Tudnátok ajánlani egy jó alkalmazást, amivel videókat tudok nézni ?, és feliratokat is jól kezeli ? mp4 fájlokat is jó lenne, ha le tudna játszani.
Mx player ről hallottam, hogy jó, de a GooglePlayben a hozzászólásoknál azt olvastam, hogy a legutóbbi frissítés óta elcseszték.
köszi
-
xenom0rph
őstag
másnál is melegszik airdroid alatt a telefon?
halahala
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Melyik furásmérő térképes appot javasoljátok? Mert van ez a runtastic, de sokminden csak Pro verzsönben érhető el.. (Nem akarom rögtön warezolni, hátha van ami tudja alapból is)Szerk.:
Még talán ez a Nike+ A képek alapján jó lehet.Szerk2.:
Mégsem... Kommentár:
"Rettenetesen fals eredményeket mér hosszú távfutáson ( a kanyarokat lecsapja átlóba ). Legutóbb a 12 km-ből 9.8 érzékelt...még egy esélyt adok neki azután dobom..."[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Hírolvasonak a Taptut,videólejátszónak pedig s BS Player Lite-t használom.A BS Player kezelte le eddig a legjobban a feliratos filmeimet.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Régen játszottam egy tök jó snowboard-os játékkal. Nagyon hasonlított erre, a pálya szinte teljesen ugyanígy nézett ki, csak nem pálcikaemberrel kellett menni. Valaki nem ismeri?
-
Edi77
őstag
Olyan időjárás appot keresek, ami statusbaron ikonosan jelenik meg ill. mutatja ott a hőmérsékletet is. Jelenleg az eWeather HD-t használom, de sokat fogyaszt.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Van egy Xperia Ray telefonom. Valami megoldás nincsen GB-re, hogy legyen feladatkezelőm? -mert gyárilag GB-re a sonynak nincs feladatkezelője- Pl. home gomb hosszan nyomása, mint ICS-n, vagy widget, mint a GB-s Galaxy telókon.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
törölt tag
válasz bododani #24989 üzenetére
Nem igazán értem, hogy pontosan mire gondolsz, valami ilyesmire? Ez kitehető widgetként is, gyors, egyszerű, átlátható.
-
quailstorm
nagyúr
Azon kívül hogy felrakod az advanced task killert, nem nagyon tudok mást. De ésszel használni mert különben lassít(folyamat benn lévő appok elől vedd ki a pipát, mint pl play áruház, meg powerAMP, érted). Nem olyan noob proof mint a touchwizes.
Egyébként a telódra elérhető az ICS. Vagy az annyira rossz hogy inkább nem használod?[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Active Apps Ads / Task Manager A Samsung beépített task manageréről mintázták. Van 1x1-es widgetje, de egy normálisabb launchernél gesztusvezérlésre is be tudod állítani.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
bododani
senior tag
válasz quailstorm #24991 üzenetére
Igen, tudok az ICS-ről,hogy kijött,de nagyon lassú, még sok gyári app kitörlése után is.
rjg , Xiawave: Köszi szépen!" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
attiati
veterán
"google szolgaltatasok" cimszo alatt mi(k) zabalja(k) az adatforgalmat? (3 nap alatt 15mega sok lesz)
-
Deck
titán
CPU Sleeper-ről mik a vélemények? Használja valaki?
PS5
-
Maximusz
aktív tag
válasz havri1 #15008 üzenetére
Szia!
olvastam, hogy használod a : Enhanced SMS & Caller ID . A kérdésem az lenne, hogy te találkoztál-e már azzal a problémával, hogy ha hívásom van, rendben felolvassa amit kérek tőle ( hívó fél neve, stb..), beszél is a hozzá telepített felolvasó ( teszt szöveget is felolvassa ), de amikor mailt kapok (vagy gtalk üzenetet), és feloldom a kijelzőt, csak azt mondja : "pont"
és ennyi, mást nem mond.a felolvasó (ami szerintem nem ludas, mert kimondja a hívó felet, meg a teszt szöveget : nuance vocalizer
maximusz
-
nagyúr
Google Play Store 4.1.10
fixes the severe battery-draining location bug introduced in Google Play Services recently, which was especially painful for HTC users. Ron looked into it and found that it downloads a Network Location Provider patch for Google Play Services, though I’m puzzled why Google didn’t just update Play Services itself.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
dokee78
félisten
Arra keresek alkalmazást,hogy PC-n lássam élő képként amit a teló kamerája lát.
Egy wifi hálózaton,de az sem baj,ha 3G-n is tudja.Airdroid sok helyet foglal,kicsit kissebb alkalmazás esetleg,aminek csak ez a funkciója?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok