- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
Hali
Valaki kimentené a Naked Browser apk-t?A mi országunkkal nem kompatibilis...csak a fizetős...
Wtf?EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Vardar
tag
Böngészéshez, főleg facebookozáshoz keresnék valami appot. A facebook programot letiltottam, mert akkor is futott, amikor nem volt net, ette az akkut, az alap böngészőt pedig már rég leakartam cserélni. Most a Boat Browser van fent, ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, veterán Boat használóktól.
1: Lehetne valamivel mérsékelni az akku fogyasztást? Milyen beállításokat érdemes a sebesség/fogyasztás optimalizálása érdekében azonnal bekapcsolni? Kicsit soknak találom amennyit fogyaszt a drága :/
2: Mi ez az inkognitó mód?
3: Milyen kiegészítőket érdemes letölteni? -
TRob1
veterán
válasz basaja #21265 üzenetére
Jó a letöltési link.
Átdobtam ide, próbáld akk ezt meg.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
gipsztigris
addikt
válasz Vardar #21266 üzenetére
Facebook-hoz a Friendcaster Pro-t ajánlom! Alig fogyaszt valamit a Facebook apphoz képest és ugyanolyan jól működik.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
basaja
senior tag
válasz darvinya #21267 üzenetére
Hali
Már a 4.böngészőt használom,egyik sem hozza le...wtf?
Azért megvan ám,köszi neked és TRob1-nek!
Air:nekem azt írta az adott időben,azóta nem néztem.Próbáltam a pro-nál,akkor sem engedte letölteni[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
masholnap
senior tag
válasz LonGleY #21271 üzenetére
sziasztok. feldobtam a Go Launcher Ex-et, és minden homályos(abb) lett, mintha az elsimítás elb@szodott volna. aztán leszedtem, újraindítottam, de nem javult meg, minden homályosabb továbbra is. mivel lehetne ezt rendbe szedni?
egy másik tableten is láttam ilyet, csak nem sejtettem, hogy ez a program művelte ezt, de ezek után ez a valószínű, mivel volt rajta golauncer mappa, és ráadásul még a gyári visszaállítás sem segített rajta!!!
tök jó lenne, ha valakinek volna ötlete. köszi!
-
Rapier
csendes tag
Az elozo hozzaszolasommal kapcsolatban...nem azert nem engedi letolteni a uTorrent a klienseket, met a meghajtok csak olvasasi jogosultsagra vannak allitva? Totalcommanderben nezten a tulajdonsagok kozt, es mindenhol csak a read van beallitv a "vilag" szamara, es hiaba probalom meg beallitani a writeot is, nem engedi. Hogy lehet ezt allitani?
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Egy jó kamera appot keresek GB 2.3.6 alá.
Most a CameraMX-et használom, sokkal jobb vele az AutoFocus mint a gyárival, tisztább és élesebb képeket csinál, viszont kevés a beállítási lehetőség, leginkább csak effekteket tud.Szóval tudtok olyan appot ajánlani amiben sok a beállítási lehetőség, és jó képet is csinál ?
Előre is köszi!
This is the way
-
S e t h
nagyúr
válasz LonGleY #21271 üzenetére
Fizetnek érte, hogy fikázd?Megértette mindenki, hogy neked nem jön be, nem kell ragozni.
Nekem meg az egyszerűsége tetszik, végre nem vmi hupilila műhányás, a stabilitást nem is értem, nekem egyszer sem volt ezzel gondom, ha igen, akkor már nem ragaszkodnék annyira hozzá.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Rapier
csendes tag
Nagy hirtelen egy 1gigas memkarit tettem bele, de az is csak Read only...
Ez a root dolog, ahogy eddig neztem, eleg nagy mokolast igenyel, nem tűnik annyira egyszerűnek. Mennyire lehet megfektetni vele a dolgokat, mert nem szeretnek egy két napos tabletet hazavagni vele...:/ -
masholnap
senior tag
na mégegyszer:
feldobtam a Go Launcher Ex-et, és minden homályos(abb) lett, mintha az elsimítás elb@szodott volna. aztán leszedtem, újraindítottam a gépet, de nem javult meg, minden homályosabb továbbra is. mivel lehetne ezt rendbe szedni?
egy másik tableten is láttam ilyet, csak nem sejtettem, hogy ez a program művelte ezt, de ezek után ez a valószínű, mivel volt rajta golauncher mappa, és ráadásul még a gyári visszaállítás sem segített rajta!!!
kuka/root/szerviz? nemár!
valahogy egyébként bele tudnék nyúlni az aktuális rendszer mélyebb beállításaiba?
baromi jó lenne, ha valakinek volna ötlete. köszi!
gúglit már túrtam, de egyelőre semmi -
FZsolt15
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem: ennek az új ES file explorernek(v.3.0.2) hogy tudok superuser jogokat adni? -
Bozek
nagyúr
válasz FZsolt15 #21293 üzenetére
A bal felső sarokban van egy ilyen földgömb szerű cucc. Ha arra nyomsz, akkor alul az Eszközök között lesz egy olyan, hogy Root Explorer. Amikor azt elindítod, kéri a SuperUser jogokat. Azon belül pedig az R/W csatlakoztatással tudod a rendszermappa hozzáférését szabályozni.
Én is sokáig kerestem, mire rátaláltam. Egyáltalán nem felhasználóbarát, ezért töröltem is az ES-t és maradok a Solid-nál.
-
saelin
veterán
Valaki tudna ajánlani egy jó és megbízható akku alkalmazást tabletre? Eddig go power mastert használtam, de elérte azt a határt - legalábbis nállam -, amikor már túl sok hasznos funkció csak a pro verzióban érhető el. A válaszokat köszönöm.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest